Ek Sınav 12 Eylül'de
Ek Sınav 12 Eylül'de
ÖSYM Sınav takvimine eklenmiş bulunmakta, detaylar 3. dönem sınav sonuçlarından hemen sonra açıklanır büyük ihtimalle
Mezun
Re: Ek Sınav 12 Eylül'de
Büyük bir ihtimalle tek ders sınavı olacak geçen sene olmuştu.İnşallah 8 dönem üstü bütün öğrenciler girer
DETAYLAR:
http://www.meb.gov.tr/meb_sinavindex.ph ... 3-1-25&B=1
Sınav uygulama takvimden bakabilirsiniz.
DETAYLAR:
http://www.meb.gov.tr/meb_sinavindex.ph ... 3-1-25&B=1
Sınav uygulama takvimden bakabilirsiniz.
ben göremedim
bide aöl sınavları 18 eylülde açıklıyo ek sınav nasıl 12sinde?
heh tamam buldum ama neden 18eylülden önce yapılıyo ben ya 3.sınavda mezun olursam boşa para yatırmış olucam sonucu öğrenmeden neden böyle bişey yapıyolarki
3. dönem sonuçları eylüle sarkmayacak en geç eylülün ilk haftası açıklanacak
Mezun
O zaman ek sınava girecekler bu sınavın arkasından derslerini kendi belirleyip çalışmaya başlamalılar..
Tam olarak kayıt nasıl oluyor? Eylülde 3. dönem açıklandıktan sonra mı kayıt ve ders seçimi oluyor?
Tam olarak kayıt nasıl oluyor? Eylülde 3. dönem açıklandıktan sonra mı kayıt ve ders seçimi oluyor?
sınavın açıklandığı gün kayıt yenileme başlar ama süresi 1-2 gün olur
Mezun
-
Ek sınav tarihi açıklanmadı. Nerden biliyorsunuz 12 Eylülde olacağını ? Link var mı?
Kredi : 204
Zorunlu Ders Sayısı: 1
Ek Sınav, Son SINAV !!
Zorunlu Ders Sayısı: 1
Ek Sınav, Son SINAV !!

kemal http://www.meb.gov.tr/meb_sinavindex.ph ... 3-1-25&B=1 tıkla buna sağ tarafta sınav uygulama takvimi var bas ona 31.sıradaki sınav bizim ek sınav tarihikemalsudan yazdı:Ek sınav tarihi açıklanmadı. Nerden biliyorsunuz 12 Eylülde olacağını ? Link var mı?
Ek sınav için tek ders sınavı olacak demişsiniz. Tam olarak nasıl oluyor. Benim ing 5 6 7 8 var muaf olmak icin 4üne de girmem lazım. Tekini mi seçmek zorunda kalacağım . Ilk defa gireceğim de anlayamadım. Yardım eder misiniz ?
hepsini seçebilirsin yok öyle bişeybrndygl yazdı:Ek sınav için tek ders sınavı olacak demişsiniz. Tam olarak nasıl oluyor. Benim ing 5 6 7 8 var muaf olmak icin 4üne de girmem lazım. Tekini mi seçmek zorunda kalacağım . Ilk defa gireceğim de anlayamadım. Yardım eder misiniz ?
- foundreform
- Doçent
3.dönem sınav sonuçları açıklandığı zaman ek sınavın kayıt yenileme tarihleri ve sınav tarihleri açıklanır.
Yalnız ek sınav için kayıt yenileme tarihlerini çok kısa tutuyorlar,geç kalmadan hemen ek sınav için kayıt yenileme yaptırın.
Açık lisenin web sitesini ve facebook sayfasını takip edin.
Not:Açık lise 3.dönem sınavlarının iş takviminde belirlenen tarihten daha önce açıklamak için gerekli çalışmaları yaptığını yazmış.
Yalnız ek sınav için kayıt yenileme tarihlerini çok kısa tutuyorlar,geç kalmadan hemen ek sınav için kayıt yenileme yaptırın.
Not:Açık lise 3.dönem sınavlarının iş takviminde belirlenen tarihten daha önce açıklamak için gerekli çalışmaları yaptığını yazmış.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Ya iste ama ek sinavi ne zaman aciklicaklar tamam eylulun basida surekli nette olamiyo cogumuz nasil haberdar olcaz ya kacirirsakfoundreform yazdı:3.dönem sınav sonuçları açıklandığı zaman ek sınavın kayıt yenileme tarihleri ve sınav tarihleri açıklanır.
- foundreform
- Doçent
Ek sınava girecek öğrenci sayısı daha az olacağı için 1 hafta içinde açıklanır.Yani 6 Ekim e kadar sistemde "mezun" yazması için gerekli çalışmaları yapacaklarını umuyorum.cacali3 yazdı:Ya iste ama ek sinavi ne zaman aciklicaklar tamam eylulun basida surekli nette olamiyo cogumuz nasil haberdar olcaz ya kacirirsakfoundreform yazdı:3.dönem sınav sonuçları açıklandığı zaman ek sınavın kayıt yenileme tarihleri ve sınav tarihleri açıklanır.
Kaçırmamaya çalışın çünkü sınavların telafisi yok.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK