ek sınav için
ek sınav için
kayıt yenileme ne zaman olacak ?
12 eylül de yapılacak sınava kayıt yenileme nasıl yapacağım?
12 eylül de yapılacak sınava kayıt yenileme nasıl yapacağım?
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Re: ek sınav için
ağustos sonunda 3. dönem sonuçları açıklanır, kayıt yenileme işlemleri 1 ya da 2 gün sürer, 12 eylülde de sınav yapılır
Mezun
Hepinize selamlar, ben üniversite için değil sadece kredi yükseltmek için ek sınava giriş yapabiliyor muyum? MAÖL öğrencisiyim. Ağustos sınavlarına yani yarın ki sınava iyi hazırlandım. Toplam kredim 76 yarın iyi bir şeyler yaparsam güzel olacak bir de bu ek sınava girme şansım var mı?
Ubuntu Kullanıcısı
kurallar açıklanmadı ama 8 dönem kuralı kesin olur dönemin 8den aşağıysa giremessin
Mezun
-
ek sınava girebilmek için en az kaç kredi olması lazım ve sadece üniversite kazanmışlar mı girebiliyor sınava
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Merhabalar arkadaşlar , bilip bilmeden yazanlar olmuş sanırım . Geçen yıl bende erken bitirmek adına ek sınava girmek istiyordum ve girdimde .
Geçen yıl bende burada sizin gibi sorular sorduğumda moralim sıfırlanmıştı ...
Bazı yıllarda 162 Kredi , 8 . dönem , ya 16 ya 18 yaş sınırı getirmişler ek sınava ama bunlar geçen yıl yoktu ben 98 kredi ile girmiştim ek sınava . Moralinizi bozmayın büyük ihtimalle bu yılda zorunluluk istemiceklerdir . Ve bimer'e , halk eğitime mesaj atın zorunluluk olmaması için geçen yıl aramızda kampanya gibi bir şey yapıp baya bir mail yağmuruna tutmuştuk .
Bazı yıllarda 162 Kredi , 8 . dönem , ya 16 ya 18 yaş sınırı getirmişler ek sınava ama bunlar geçen yıl yoktu ben 98 kredi ile girmiştim ek sınava . Moralinizi bozmayın büyük ihtimalle bu yılda zorunluluk istemiceklerdir . Ve bimer'e , halk eğitime mesaj atın zorunluluk olmaması için geçen yıl aramızda kampanya gibi bir şey yapıp baya bir mail yağmuruna tutmuştuk .

8 dönem kuralı geçen yılda vardı, bundan sonra da her yıl olurDersatatürk yazdı:Merhabalar arkadaşlar , bilip bilmeden yazanlar olmuş sanırım . Geçen yıl bende erken bitirmek adına ek sınava girmek istiyordum ve girdimde .
Mezun
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
power6 yazdı:8 dönem kuralı geçen yılda vardı, bundan sonra da her yıl olurDersatatürk yazdı:Merhabalar arkadaşlar , bilip bilmeden yazanlar olmuş sanırım . Geçen yıl bende erken bitirmek adına ek sınava girmek istiyordum ve girdimde .
8 Dönem konusunda haklısınız ... Benim dönemim 8 falandı sanırım geçen yıl o yüzden fark etmemiş olabilirim .

- foundreform
- Doçent
Geçen sene bende ek sınava girdim.Kaç krediyle girdiğimi hatırlamıyorum ama kredim düşüktü.
İkinci ek sınav üniversite kazanan ve mezuniyetine 10-20 kredisi kalanlar için Ankara'da yapıldı.
Bu senede buna benzer bir şey yapılır diye düşünüyorum.
İkinci ek sınav üniversite kazanan ve mezuniyetine 10-20 kredisi kalanlar için Ankara'da yapıldı.
Bu senede buna benzer bir şey yapılır diye düşünüyorum.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
-
Ek sınav tarihi açıklanmadı. Nerden biliyorsunuz 12 Eylülde olacağını ?
Kredi : 204
Zorunlu Ders Sayısı: 1
Ek Sınav, Son SINAV !!
Zorunlu Ders Sayısı: 1
Ek Sınav, Son SINAV !!

- foundreform
- Doçent
AÖL'nin resmi Facebook sayfasında Ek sınavın yapılacağı tarihin duyurusu yapıldı.kemalsudan yazdı:Ek sınav tarihi açıklanmadı. Nerden biliyorsunuz 12 Eylülde olacağını ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK