Mezuniyet ile ilgili ACİLL.!!
Mezuniyet ile ilgili ACİLL.!!
Öncelikle Selamun Aleyküm.
Benim bir sorum olacaktı. Bunu çok merak ediyorum aynı zamanda bi o kadarda tedirginim. Sorum şu Zorunlu Yabancı Dil 8 dersinden kalmıştım bu gün sınava girdim fakat geçebilirmiyim bilemiyorum. Allah korusun geçemezsem benim bir senem boşamı gitmiş olacak ne olur bi yardımcı olun. Birde Bu üniversiteyi kazandım üniversite Milli eğitim ile iletişime geçermi mezun edin gibisinden. Lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler.
Benim bir sorum olacaktı. Bunu çok merak ediyorum aynı zamanda bi o kadarda tedirginim. Sorum şu Zorunlu Yabancı Dil 8 dersinden kalmıştım bu gün sınava girdim fakat geçebilirmiyim bilemiyorum. Allah korusun geçemezsem benim bir senem boşamı gitmiş olacak ne olur bi yardımcı olun. Birde Bu üniversiteyi kazandım üniversite Milli eğitim ile iletişime geçermi mezun edin gibisinden. Lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler.
Re: Mezuniyet ile ilgili ACİLL.!!
Kaçıncı verişin ingilizce 8 i mesela benim 7 kaldı ingilizce bugünde geçemezsem 3 kere girdiğim ve başarısız olduğum için muaf olucam seninde 3. Girişinse muaf olursun ama öbür türlü bilmiyorum ne olur sanırım ek sınav falsn mı ne varmış ona girersinmhmtgns94 yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm.
Teşekkürler.
Bu ikinci oldu bende Üniyi kazandım gidemezsem şu ingilizce yüzünden mahvolurum.
Ek sınavda bir kere daha girersin üç olur ve muaf olursun.Başka ortak dersin yoksa ve kredin tamamsa mezun olursun sıkıntı yapmana gerek yok.mhmtgns94 yazdı:Bu ikinci oldu bende Üniyi kazandım gidemezsem şu ingilizce yüzünden mahvolurum.
Eyvallah Allah Razı Olsun.
Bu ek sınavlar ne zaman oluyor aşağı yukarı hangi tarihlerde oluyor.
Senden de olsun.mhmtgns94 yazdı:Eyvallah Allah Razı Olsun.
Eylülün sonunda diye biliyorum
6 ekime yetişirmi acaba sonuç diploma falan.
12 ya da 19 eylül de yapılacak ek sınavda seçer muaf olursun, sonuçlar 6 ekime yetişir, sorunsuz üniversiteye kayıt olursun, için rahat olsun
Mezun
Yardımcı olan herkesden Allah Razı Olsun içimi rahatlattınız Allahda sizin içinizi benden daha fazla rahatlatsın. AMİN.