İste adimi soyadim yazdim lutfen almayin diyede not dustum biri bakmadan alir diye korkuyorum acikcasi ,siz kacinci donemindesiniz ek sinavlara gircekmisiniz cunku bi forumda aolde okuyan bi iki kisinin yorumunu okudum ek sinavlardaki sorularin cogunlugu yil icerisinde yaptiklari sinavdan cikiyomus dogrulugu hakkinda bilginiz var mifoundreform yazdı:Sınav iyi geçti.
Kitapçıkları üçüncü oturum sınavından sonra dağıtacaklarmış.Kitapçığınızın üstüne adınızı salon numaranızı yazarsanız alacaklarını zannetmem.
Benim dönemim 13.cacali3 yazdı:İste adimi soyadim yazdim lutfen almayin diyede not dustum biri bakmadan alir diye korkuyorum acikcasi ,siz kacinci donemindesiniz ek sinavlara gircekmisiniz cunku bi forumda aolde okuyan bi iki kisinin yorumunu okudum ek sinavlardaki sorularin cogunlugu yil icerisinde yaptiklari sinavdan cikiyomus dogrulugu hakkinda bilginiz var mifoundreform yazdı:Sınav iyi geçti.
Kitapçıkları üçüncü oturum sınavından sonra dağıtacaklarmış.Kitapçığınızın üstüne adınızı salon numaranızı yazarsanız alacaklarını zannetmem.
İyi dusun iyi olsunntebessümm yazdı:kötü geçtiya çalışıyorum çalışıyorum hep kötü geçiyor
![]()
![]()
![]()
![]()
sorun bende galiba
merak etme yarın verirler kimse almaz kitapçığı genelde isimsiz olanı alırlar baya kişi almıyor zaten![]()
Hayirli olsun simdidenpower6 yazdı:sınavlara pek çalışamadım dün matematik-1 sorularına baktım kitapçıklardan şansıma geçen yılki soruların aynısı geldi şıklarına kadarhz. muhammedin hayatı ve çağdaş türk ve dünya tarihi'de iyiydi sanırım artık mezunum, yarın sabah işi garantiye almak için gireceğim yinede sınava
Bu sene bitirelim bariifoundreform yazdı:Benim dönemim 13.cacali3 yazdı:İste adimi soyadim yazdim lutfen almayin diyede not dustum biri bakmadan alir diye korkuyorum acikcasi ,siz kacinci donemindesiniz ek sinavlara gircekmisiniz cunku bi forumda aolde okuyan bi iki kisinin yorumunu okudum ek sinavlardaki sorularin cogunlugu yil icerisinde yaptiklari sinavdan cikiyomus dogrulugu hakkinda bilginiz var mifoundreform yazdı:Sınav iyi geçti.
7 krediye ihtiyacım var,bir aksilik çıkmazsa ek sınava girmeyeceğim.
Evet ek sınavlarda daha önce çıkmış sorular kesinlikle soruluyor.
sağ olasın yok benim dönenmim yetmiyor ek sınavacacali3 yazdı:İyi dusun iyi olsunntebessümm yazdı:kötü geçtiya çalışıyorum çalışıyorum hep kötü geçiyor
![]()
![]()
![]()
![]()
sorun bende galiba
merak etme yarın verirler kimse almaz kitapçığı genelde isimsiz olanı alırlar baya kişi almıyor zaten![]()
eger donemin tamamamsa ek sinava gir kredin yukselir
umarim hersey gonlunce olurr
sağ ol canım benim ama hiç emin değilimKöylü Kızı yazdı:Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Furkan hayırlısıyla bu dönem mezun oluyorsun. Tebessüm canım benim bozma moralini iyi geçmiştir eminim..
Bu arada bensiz geçen ilk sınav![]()
Yarınki sınavda da başarılar....
İyi geçmiştir iyi...tebessümm yazdı:sağ ol canım benim ama hiç emin değilimKöylü Kızı yazdı:Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Furkan hayırlısıyla bu dönem mezun oluyorsun. Tebessüm canım benim bozma moralini iyi geçmiştir eminim..
Bu arada bensiz geçen ilk sınav![]()
Yarınki sınavda da başarılar....![]()
![]()
![]()