İngilizce 7 Çözebilicekvar mı ?
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
İngilizce 7 Çözebilicekvar mı ?
Arkadaşlar dün girdiğimiz İngilizce 7 cözüp cevap anahtarı atabilecek var mı ? Rica ediyorum sizden eğer verebildiysem İngilizceyi mezun olmuş olacağım yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok çok teşekkür ederim ...
Re: İngilizce 7 Çözebilicekvar mı ?
Gece 1-2gibi nette olursan atarimDersatatürk yazdı:Arkadaşlar dün girdiğimiz İngilizce 7 cözüp cevap anahtarı atabilecek var mı ? Rica ediyorum sizden eğer verebildiysem İngilizceyi mezun olmuş olacağım yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok çok teşekkür ederim ...
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Olurum ben sen yeter ki at ...cacali3 yazdı:Gece 1-2gibi nette olursan atarimDersatatürk yazdı:Arkadaşlar dün girdiğimiz İngilizce 7 cözüp cevap anahtarı atabilecek var mı ? Rica ediyorum sizden eğer verebildiysem İngilizceyi mezun olmuş olacağım yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok çok teşekkür ederim ...

1.c
2.a
3.b
4.d
5.d
6.b
7.bos
8.bos
9.a
10.d
11.c
12.a
13.a
14.b
15.b
16.d
17.b
18.c
19.c
20.b
Kuzenim cozdu abim gelince tekrar kontrol ettircem eger yanlis varsa tekrar yazarim
2.a
3.b
4.d
5.d
6.b
7.bos
8.bos
9.a
10.d
11.c
12.a
13.a
14.b
15.b
16.d
17.b
18.c
19.c
20.b
Kuzenim cozdu abim gelince tekrar kontrol ettircem eger yanlis varsa tekrar yazarim
Boslarida soylerim gelinceDersatatürk yazdı:Arkadaşlar dün girdiğimiz İngilizce 7 cözüp cevap anahtarı atabilecek var mı ? Rica ediyorum sizden eğer verebildiysem İngilizceyi mezun olmuş olacağım yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok çok teşekkür ederim ...
- rüfeyde
- Doçent
ingilizce 8 de varmı acaba 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
kuzenim yanlış yapmış abime gösterdimde buna aldanmayın arkadaslar kusura bakmayınDersatatürk yazdı:Arkadaşlar dün girdiğimiz İngilizce 7 cözüp cevap anahtarı atabilecek var mı ? Rica ediyorum sizden eğer verebildiysem İngilizceyi mezun olmuş olacağım yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok çok teşekkür ederim ...