Arkadaşlar Yardım:(
Arkadaşlar Yardım:(
Aöf iki yıllık sağlık kurumları işletmeciliği kazandım bölümümü seviyorum fakat bazı tanıdıklarım bu bölüme kaydini yaptır bu sene de dershane ye git ve seneye tekrar YGS ve lys ye gir diyor . Benim aklımda ise bu bölüme kayıt yaptırmak ve murat açıköğretim kursuna gitmek ondan sonra da dgs ile maliye bölümüne geçmek sizin fikirlerinizi de almak istiyorum bu kursa giden var mi ve ya gitmeyi düşünen
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
Re: Arkadaşlar Yardım:(
şunu söyleyeyim maliye, iktisat filan berbat bölümler. ablam iktisat, arkadaşı maliye okudu. ikiside sakın yazma dedi. zaten maliyeye geçiş yok bildiğim kadarıyla.cemre2013 yazdı:Aöf iki yıllık sağlık kurumları işletmeciliği kazandım bölümümü seviyorum fakat bazı tanıdıklarım bu bölüme kaydini yaptır bu sene de dershane ye git ve seneye tekrar YGS ve lys ye gir diyor . Benim aklımda ise bu bölüme kayıt yaptırmak ve murat açıköğretim kursuna gitmek ondan sonra da dgs ile maliye bölümüne geçmek sizin fikirlerinizi de almak istiyorum bu kursa giden var mi ve ya gitmeyi düşünen
En son Caniko tarafından 18 Ağu 2015, 20:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Anladım tesekkur ederim bu bolümü nasıl buluyorlar peki
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
Saglik kurumlari isletmeciliginden maliyeye gecis yok
-
lise son sınıfta açıköğretime geçersem kredi gene 192 mi yoksa değil mi????????
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
En az krediniz 192 olursa mezun olursunuz, son sınıf açıkliseye geçerseniz okul size kredi verecektir açıklisede de 2 dönem sınava girip en 192 kredi toplayıp mezun olursunuz tabi ortak derslerinizin de kalmamamsı lazımesma_lachowski yazdı:lise son sınıfta açıköğretime geçersem kredi gene 192 mi yoksa değil mi????????

-
okul bana en az kaç kredi verir
örgün lisedeki notlarınızı atarsanız yardımcı oluruzesma_lachowski yazdı:okul bana en az kaç kredi verir
-
9,sınıf 83,48
10.sınıf 79,82
11,sınıf 83,22
10.sınıf 79,82
11,sınıf 83,22
Kaydını kesinlikle yaptırmalısın, boşuna okul puanın yarısı gitmesin madem yerleştin kayıt yaptır. Kaç puanla yerleştin bilmiyorum ama sıkı çalışıp aldığın puanın üzerine çıkarım diyorsan ygs tekrar girebilirsin.
Esma senin baya baya iyi gelir son sinifin derslerini alip bitirirsin anladigim kadariyla hic alttan dersin yok o yuzden son sinifi alir en gec 2donemde bitirirsinesma_lachowski yazdı:9,sınıf 83,48
10.sınıf 79,82
11,sınıf 83,22
Ama lise gibisi yok bende son sene gectim aole ,universiteye hazirlanirken baya sikinti yasadim yine sen bilirsin tabii ama okulda alacagin egitim baya onemli 1yilin kalmis hic bulasma aole diplomayida mezUn olduktan 2 3 ay sonra veriyorlaresma_lachowski yazdı:9,sınıf 83,48
10.sınıf 79,82
11,sınıf 83,22
-
Bu bölüme gidipte parani cope atma bunun atamasi 0 yilda bir kisiyi bile atamiyorlar diplomasi bir ise yaramiyor ablam okudu ondan biliyorum git dersaneye adam gibi calis guzel bir bölüm kazan