Tarih 3-4-5' ten 90 üzeri bekliyordum. Sonuçları görünce şok oldum. Kaydırma yaptığımı sanmıyorum. Acaba itiraz etsem mi?
Yanlış okumuş olabilirler mi?foundreform yazdı:Mezuniyet incelemeniz bittiği zaman mezun olacaksınız.İtiraz etseniz diploma notunuzda çok az bir değişiklik olur.
Ama yine de siz bilirsiniz.
Olabilir.Caniko yazdı:Yanlış okumuş olabilirler mi?foundreform yazdı:Mezuniyet incelemeniz bittiği zaman mezun olacaksınız.İtiraz etseniz diploma notunuzda çok az bir değişiklik olur.
Ama yine de siz bilirsiniz.
Et bence. Bir dersten kurtulursun.silbaştan yazdı:Aynısı benim de başıma geldi inkılap 2 den 50 bekliyordum 40 alıp kalmışım. Kitapçığımı getirdim evde cevap anahtarıyla eşleştirdim 10 doğru var ne yapayım bilmiyorum itiraz için ayrıca 20 tl para yatırma gerekiyor sizce ne yapmalıyım
cuma gününe kadar vakit var en doğrusu itiraz edeyimCaniko yazdı:Et bence. Bir dersten kurtulursun.silbaştan yazdı:Aynısı benim de başıma geldi inkılap 2 den 50 bekliyordum 40 alıp kalmışım. Kitapçığımı getirdim evde cevap anahtarıyla eşleştirdim 10 doğru var ne yapayım bilmiyorum itiraz için ayrıca 20 tl para yatırma gerekiyor sizce ne yapmalıyım
Peki siz itiraz edecek misiniz?Caniko yazdı:Et bence. Bir dersten kurtulursun.silbaştan yazdı:Aynısı benim de başıma geldi inkılap 2 den 50 bekliyordum 40 alıp kalmışım. Kitapçığımı getirdim evde cevap anahtarıyla eşleştirdim 10 doğru var ne yapayım bilmiyorum itiraz için ayrıca 20 tl para yatırma gerekiyor sizce ne yapmalıyım
evet etmeyi düşünüyorum puan fazla değil ama o dersten geçtim sonuçta tekrar stresini yaşamak istemiyorumfoundreform yazdı:Peki siz itiraz edecek misiniz?Caniko yazdı:Et bence. Bir dersten kurtulursun.silbaştan yazdı:Aynısı benim de başıma geldi inkılap 2 den 50 bekliyordum 40 alıp kalmışım. Kitapçığımı getirdim evde cevap anahtarıyla eşleştirdim 10 doğru var ne yapayım bilmiyorum itiraz için ayrıca 20 tl para yatırma gerekiyor sizce ne yapmalıyım