Selam gencler :D
Selam gencler :D
Selamun aleykum onceden bu foruma kayit olmustum ama kullanici adini sifremi unuttugum icin m3cbur yeniden uyelik actim ve biraz anlatym kendimi forumu hergun neredeyse talan ediyorum dolasiyorum 19 yasindayim adim zeynep 130 kredim var insallah cok calsp 2 sinavda bitirp universite sinavina girmek istiyorum ve tabiki kasanmak su anlik bi hedefim yok duzcede yasiyorum aslen boluluyum benden bu kadar 

Oldugu kadar 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Selam gencler :D
Hoşgeldin Zeynep
Hedefini koymalısın ki çalışma isteğin olsun, başarılar diliyorum sana İnşallah istediğin gibi olur

Hedefini koymalısın ki çalışma isteğin olsun, başarılar diliyorum sana İnşallah istediğin gibi olur

Aleykum selam hoş geldin.Zeynep148 yazdı:Selamun aleykum onceden bu foruma kayit olmustum ama kullanici adini sifremi unuttugum icin m3cbur yeniden uyelik actim ve biraz anlatym kendimi forumu hergun neredeyse talan ediyorum dolasiyorum 19 yasindayim adim zeynep 130 kredim var insallah cok calsp 2 sinavda bitirp universite sinavina girmek istiyorum ve tabiki kasanmak su anlik bi hedefim yok duzcede yasiyorum aslen boluluyum benden bu kadar
- foundreform
- Doçent
Aleyküm Selam,hoş geldin.
Mezuniyetine az kalmış.
Mezuniyetine az kalmış.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Hoşgeldin zeynep bence isdersen herşeyi başarabilirsin onu yakala derim kimsenenin kimseden üste kalir yani yoktur onemli olan güven istemek ve istikrar durmadan dene hiç bir şey için geç değil her şey senin elinde başarılar
- Time Traveler
Canım başarılar herşey gönlünce olsun
AOL den mi yoksa maol den mi daha çabuk mezun olunur
ona göre kayıt olucamda 

AOL den mi yoksa maol den mi daha çabuk mezun olunur

Yoktan var eden var ettiğini yüreğine yar eden Allah var.
Maol den daha kolay ama evine en yakın okulu seçmeye çalış çünkü staj zamanı çok zor oluyo staj yerinide yakın bulursan zorlanmazsınTime Traveler yazdı:Canım başarılar herşey gönlünce olsun![]()
AOL den mi yoksa maol den mi daha çabuk mezun olunurona göre kayıt olucamda
Hosgeldin zeynep..benimde 130 kredim var ve bende 2 sinavda mezun olmak istiyorum ama sen benden 2 yil daha avantajlisin ..çünkü ben 19 yasimda basladim suan 21 yasim
dayim..sen orgunden ayrilip mi basladin yoksa direk aciktan mi kaydoldun

Neyi çok istersen!'imtihanin olur'
Hosbuldumfoundreform yazdı:Aleyküm Selam,hoş geldin.
Mezuniyetine az kalmış.

Oldugu kadar 

Hosbuldum cok tesekkur ederim oyle insanin hersry kendi elindenot yazdı:Hoşgeldin zeynep bence isdersen herşeyi başarabilirsin onu yakala derim kimsenenin kimseden üste kalir yani yoktur onemli olan güven istemek ve istikrar durmadan dene hiç bir şey için geç değil her şey senin elinde başarılar

Oldugu kadar 

Hosbuldum olsun 21 yas cok gec bi yas degil niceleri var yani orgunden ayrilip acik liseye basladim benfehmiye yazdı:Hosgeldin zeynep..benimde 130 kredim var ve bende 2 sinavda mezun olmak istiyorum ama sen benden 2 yil daha avantajlisin ..çünkü ben 19 yasimda basladim suan 21 yasimdayim..sen orgunden ayrilip mi basladin yoksa direk aciktan mi kaydoldun

Oldugu kadar 

Meslek sahibi olmak istiyosan maol ama cabuk mezun olmak istiyodan aolbtlbtl yazdı:Maol den daha kolay ama evine en yakın okulu seçmeye çalış çünkü staj zamanı çok zor oluyo staj yerinide yakın bulursan zorlanmazsınTime Traveler yazdı:Canım başarılar herşey gönlünce olsun![]()
AOL den mi yoksa maol den mi daha çabuk mezun olunurona göre kayıt olucamda

Oldugu kadar 

- Time Traveler
Ben ikisini de istiyorum
Sağol bu arada

Yoktan var eden var ettiğini yüreğine yar eden Allah var.