Açıköğretim-Yönetim Bilişim Sistemleri 4 Yıllık.
İlk Tercihim Geldi, Mutluyum

Hangi okulfoundreform yazdı:Hayırlı olsun.
Aynı bölümü kazanmışız.![]()
2 dönem matematik var,sayısalın nasıl?
Eskişehir Anadolu Üniversitesibtlbtl yazdı:Hangi okulfoundreform yazdı:Hayırlı olsun.
aöf puanları uçtu gitti ya zorlaştırdılar bide 200den aşağı almıyorlar ben 2yıllık aöfe 251ile yerleştim bide iki yıllık abartı derecede yüksek puanları,şey sorucam duydun mu hiç aöfte okuyanların yalancısıyım bende güz dönemi ara sınavlarını evden internetten çözüyomuşuz sınavda %30 etkili olanı ,duydun mu böyle bişey?canerimo yazdı:Hepinize Teşekkür Ederim. 258 Puanla Yerleştim. Pek Çalışamadan Girmiştim Sınava. O Yüzden Bu Bölüm Şuan Alternatif İlerde İmkanlar, Şartlar Elverirse Başka Bölümde İstiyorum. Ama Yine de Çok İyi Bir Bölüm İş İmkanları ve Atama Olarak.
foundreform Sayısalım Hiç İyi Değil Aslına Bakarsan Ama Bilişim Sektöründeyim Şuan, Seviyorum İşimi Bu Bölümün Atamaları Da Çok İyi Oranda ve Bölümün Farklı Sektörlerde de İstihdamı Var.
O Yüzden Sayısala Biraz Ağırlık Verip Durumu Düzelteceğim.
senin bölüm ne btl sende mi aöfsünbtlbtl yazdı:200 puanla yerleştim ben
Öyle birşey yok diye biliyorum aynı lisedeki gibi dönem sınavları oluyor yüzyüze.cacali3 yazdı:aöf puanları uçtu gitti ya zorlaştırdılar bide 200den aşağı almıyorlar ben 2yıllık aöfe 251ile yerleştim bide iki yıllık abartı derecede yüksek puanları,şey sorucam duydun mu hiç aöfte okuyanların yalancısıyım bende güz dönemi ara sınavlarını evden internetten çözüyomuşuz sınavda %30 etkili olanı ,duydun mu böyle bişey?canerimo yazdı:Hepinize Teşekkür Ederim. 258 Puanla Yerleştim. Pek Çalışamadan Girmiştim Sınava. O Yüzden Bu Bölüm Şuan Alternatif İlerde İmkanlar, Şartlar Elverirse Başka Bölümde İstiyorum. Ama Yine de Çok İyi Bir Bölüm İş İmkanları ve Atama Olarak.
foundreform Sayısalım Hiç İyi Değil Aslına Bakarsan Ama Bilişim Sektöründeyim Şuan, Seviyorum İşimi Bu Bölümün Atamaları Da Çok İyi Oranda ve Bölümün Farklı Sektörlerde de İstihdamı Var.
İnternetten sınava girme olayı Atatürk Üniversitesi'nde oluyor İstanbul Üniversitesi'nde oluyor mu bilmiyorum.Ama Anadolu Üniversitesi'nde internetten sınava girme durumu yok.cacali3 yazdı:aöf puanları uçtu gitti ya zorlaştırdılar bide 200den aşağı almıyorlar ben 2yıllık aöfe 251ile yerleştim bide iki yıllık abartı derecede yüksek puanları,şey sorucam duydun mu hiç aöfte okuyanların yalancısıyım bende güz dönemi ara sınavlarını evden internetten çözüyomuşuz sınavda %30 etkili olanı ,duydun mu böyle bişey?canerimo yazdı:Hepinize Teşekkür Ederim. 258 Puanla Yerleştim. Pek Çalışamadan Girmiştim Sınava. O Yüzden Bu Bölüm Şuan Alternatif İlerde İmkanlar, Şartlar Elverirse Başka Bölümde İstiyorum. Ama Yine de Çok İyi Bir Bölüm İş İmkanları ve Atama Olarak.
Benim okulumda matematik yok bölümde baktım. Yalnız sen kaç puanla girdin ben o Bölümün açık Öğretimde de olduğunu bilmiyodumfoundreform yazdı:Eskişehir Anadolu Üniversitesibtlbtl yazdı:Hangi okulfoundreform yazdı:Hayırlı olsun.