Ben mi yanlış biliyorum onlar mi anlamıyor?
Ben mi yanlış biliyorum onlar mi anlamıyor?
Ben universte kazandim ama bu ingilizce 8 yuzunden mezun olamadim bu ek sınavda da gecmezsem muaf oluyorum diye biliyordum. Ama iki tane kiz muaf olamazsın. Ankaradaki sınavda muaf olursun dedi. Hagimiznki doğru? Kalbime inecek şimdi
-
Re: Ben mi yanlış biliyorum onlar mi anlamıyor?
Kaç kez girdin ingilizce 8 dersinen sınava?Eğer ek sınav dahilinde 3. kez giriyorsan muaf olursun.Eğer daha 2. sınavın falansa dua et 2. ek sınav yapılsın.
muaflığı boşver bu sene girdiğimiz ocak mayıs sınavlarındaki aç ingilizce 8 testlerini ezber yap gir sınava
Acik liseye gectigimden beri 2 defa sınava girdim. Bu 3. Olacak. Muaf olabilir miyim?xROSENROTx yazdı:Kaç kez girdin ingilizce 8 dersinen sınava?Eğer ek sınav dahilinde 3. kez giriyorsan muaf olursun.Eğer daha 2. sınavın falansa dua et 2. ek sınav yapılsın.
Hep 1 soru yüzünden gidiyor. Yine olmayacak biliyorumSercinyo yazdı:muaflığı boşver bu sene girdiğimiz ocak mayıs sınavlarındaki aç ingilizce 8 testlerini ezber yap gir sınava
ümidini kaybetme ben ingilizce 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 bunlardan giricemtugve234 yazdı:Hep 1 soru yüzünden gidiyor. Yine olmayacak biliyorumSercinyo yazdı:muaflığı boşver bu sene girdiğimiz ocak mayıs sınavlarındaki aç ingilizce 8 testlerini ezber yap gir sınava

Sınavlar bitti ama ben gene yazayım muaf olursuntugve234 yazdı:Acik liseye gectigimden beri 2 defa sınava girdim. Bu 3. Olacak. Muaf olabilir miyim?xROSENROTx yazdı:Kaç kez girdin ingilizce 8 dersinen sınava?Eğer ek sınav dahilinde 3. kez giriyorsan muaf olursun.Eğer daha 2. sınavın falansa dua et 2. ek sınav yapılsın.
- foundreform
- Doçent
Üçüncü girişte %100 muaf olursunuz...
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015