ÖN KAYIT ÖĞRENCİSİ DURUMU
-
ÖN KAYIT ÖĞRENCİSİ DURUMU
merhaba arkadaslar aöl e kayıt yaptırdım üstünden de biraz zaman gecmesine ragmen hala ön kayıt ögrencisi olarak gözüküyorum.. ne zaman aktif olur? bir bilgisi olan var mı acaba ? gidip görevlilerle konusmalı mıyım ? 147 danısma hattının hicbir işe yaramadıgını düsünüyorum zira ...
Re: ÖN KAYIT ÖĞRENCİSİ DURUMU
Ön kayıt uzun sürer çok önemli değil yani acelesi yok aktif olunca dersleri seçersinsnow-white yazdı:merhaba arkadaslar aöl e kayıt yaptırdım üstünden de biraz zaman gecmesine ragmen hala ön kayıt ögrencisi olarak gözüküyorum.. ne zaman aktif olur? bir bilgisi olan var mı acaba ? gidip görevlilerle konusmalı mıyım ? 147 danısma hattının hicbir işe yaramadıgını düsünüyorum zira ...
-
Yani kabul olmama Açıkta kalma gibi bir durum yok degil mikvncplt yazdı:Ön kayıt uzun sürer çok önemli değil yani acelesi yok aktif olunca dersleri seçersinsnow-white yazdı:merhaba arkadaslar aöl e kayıt yaptırdım üstünden de biraz zaman gecmesine ragmen hala ön kayıt ögrencisi olarak gözüküyorum.. ne zaman aktif olur? bir bilgisi olan var mı acaba ? gidip görevlilerle konusmalı mıyım ? 147 danısma hattının hicbir işe yaramadıgını düsünüyorum zira ...
Hayır açık öğretim zaten insanlar açıkta kalmasın diye oluşturulmuş bi sistemsnow-white yazdı:Yani kabul olmama Açıkta kalma gibi bir durum yok degil mikvncplt yazdı:Ön kayıt uzun sürer çok önemli değil yani acelesi yok aktif olunca dersleri seçersinsnow-white yazdı:merhaba arkadaslar aöl e kayıt yaptırdım üstünden de biraz zaman gecmesine ragmen hala ön kayıt ögrencisi olarak gözüküyorum.. ne zaman aktif olur? bir bilgisi olan var mı acaba ? gidip görevlilerle konusmalı mıyım ? 147 danısma hattının hicbir işe yaramadıgını düsünüyorum zira ...

-
Hahaha bu beni rahatlattı tesekkürlerrkvncplt yazdı:Ön kayıt uzun sürer çok önemli değil yani acelesi yok aktif olunca dersleri seçersinsnow-white yazdı:merhaba arkadaslar aöl e kayıt yaptırdım üstünden de biraz zaman gecmesine ragmen hala ön kayıt ögrencisi olarak gözüküyorum.. ne zaman aktif olur? bir bilgisi olan var mı acaba ? gidip görevlilerle konusmalı mıyım ? 147 danısma hattının hicbir işe yaramadıgını düsünüyorum zira ...