2.ek sinav
Re: 2.ek sinav
Benim isime yaparmiyo bitti artikta lazim olanlara koydum,kacirmayin kaydi
Ben ek sınavla mezun oluyorum bu tarih benim içinde geçerli dimi 22 ekim
Dostlar selam olsun, 12 Eylül'de yapılan sınavların sonucu n'olursa olsun bi kaç kredi eksikle kazandığım üni'ye gidemeyecektim yani bu sınav sonucunda ortalama 185-190 kredim olacaktı. Bu yayınladığınız mesela benim için mi? Yani 12 Eylül'deki ek sınavlara rağmen bitiremeyenler ve üni kazanmış olanlara bitirme sınavı mı yapılacak? Yoksa sadece 12 Eylül'deki sınavların sonucunda mezun olabilenlerin kayıt tarihi mi uzatıldı? Neden resmi sitede bu belgeyle alakalı bir yayınlama-açıklama olmadı? Kafam karışık yardım ederseniz sevinirim çünkü geleceğim buna bağlı açıkçası.
En çok senin için geçerliseydizm yazdı:Dostlar selam olsun, 12 Eylül'de yapılan sınavların sonucu n'olursa olsun bi kaç kredi eksikle kazandığım üni'ye gidemeyecektim yani bu sınav sonucunda ortalama 185-190 kredim olacaktı. Bu yayınladığınız mesela benim için mi? Yani 12 Eylül'deki ek sınavlara rağmen bitiremeyenler ve üni kazanmış olanlara bitirme sınavı mı yapılacak? Yoksa sadece 12 Eylül'deki sınavların sonucunda mezun olabilenlerin kayıt tarihi mi uzatıldı? Neden resmi sitede bu belgeyle alakalı bir yayınlama-açıklama olmadı? Kafam karışık yardım ederseniz sevinirim çünkü geleceğim buna bağlı açıkçası.
Btl tarih herkes icin gecerli ,bende ekimin ortalarinda kayit olcam eger mezuniyet incelemem uzun surersebtlbtl yazdı:Ben ek sınavla mezun oluyorum bu tarih benim içinde geçerli dimi 22 ekim
Sinava girebilirsin.bugun oglen 2gibi resmi acillama yaparlar insallah sisteme gir bak musait oldukcaseydizm yazdı:Dostlar selam olsun, 12 Eylül'de yapılan sınavların sonucu n'olursa olsun bi kaç kredi eksikle kazandığım üni'ye gidemeyecektim yani bu sınav sonucunda ortalama 185-190 kredim olacaktı. Bu yayınladığınız mesela benim için mi? Yani 12 Eylül'deki ek sınavlara rağmen bitiremeyenler ve üni kazanmış olanlara bitirme sınavı mı yapılacak? Yoksa sadece 12 Eylül'deki sınavların sonucunda mezun olabilenlerin kayıt tarihi mi uzatıldı? Neden resmi sitede bu belgeyle alakalı bir yayınlama-açıklama olmadı? Kafam karışık yardım ederseniz sevinirim çünkü geleceğim buna bağlı açıkçası.
arkadaşlar kayıt en son hangi gün
Ozaman 2. ek sınav olacak galiba.
Yeni kaydi soruyosan 2ekimdi galibafaruk2632 yazdı:arkadaşlar kayıt en son hangi gün
Bugun ogle 2ye kadar bunu resmi sitelerinde paylasirlarsa evet 2.ek sinav olucaklandonxxx yazdı:Ozaman 2. ek sınav olacak galiba.
Bu öğle 2 bilgisini nereden edindin? Yoksa eski sınav sonuçlarına göre varsayım mı?cacali3 yazdı:Bugun ogle 2ye kadar bunu resmi sitelerinde paylasirlarsa evet 2.ek sinav olucaklandonxxx yazdı:Ozaman 2. ek sınav olacak galiba.
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
Mesleki acik ogretim lisesi facebook sayfasinin admini paylasim yapmiscanerimo yazdı:Bu öğle 2 bilgisini nereden edindin? Yoksa eski sınav sonuçlarına göre varsayım mı?cacali3 yazdı:Bugun ogle 2ye kadar bunu resmi sitelerinde paylasirlarsa evet 2.ek sinav olucaklandonxxx yazdı:Ozaman 2. ek sınav olacak galiba.
Mesleki acik ogretim lisesi facebook sayfasinin admini paylasim yapmis[/quote]cacali3 yazdı:
Vuhuuu bu süper bir haber

"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."