Mezuniyet yazısı

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
kvncplt
Yardımcı Asistan

Mezuniyet yazısı

Mesaj gönderen kvncplt » 19 Eyl 2015, 01:51

Arkadaşlar merak ettiğim bir kaç şey var şimdi ben bu ek sınav sonucunda mezun olucam şimdi mezuniyet incelemesinde mezuniyet yazısı alabilirmiyiz daha doğrusu halk eğitim isterse verebilirmi bu yazıyı bir de benim yerime annem veya babam alabilir mi bu yazıyı?

btlbtl
Asistan

Re: Mezuniyet yazısı

Mesaj gönderen btlbtl » 19 Eyl 2015, 05:09

kvncplt yazdı:Arkadaşlar merak ettiğim bir kaç şey var şimdi ben bu ek sınav sonucunda mezun olucam şimdi mezuniyet incelemesinde mezuniyet yazısı alabilirmiyiz daha doğrusu halk eğitim isterse verebilirmi bu yazıyı bir de benim yerime annem veya babam alabilir mi bu yazıyı?
mezuniyet incelemen bitmeden alamazsın diye biliyorum ben alınaaydı mezuniyet incelemesini üni kazananlar sorun yapmazdı

kvncplt
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen kvncplt » 19 Eyl 2015, 14:29

btlbtl yazdı:
kvncplt yazdı:Arkadaşlar merak ettiğim bir kaç şey var şimdi ben bu ek sınav sonucunda mezun olucam şimdi mezuniyet incelemesinde mezuniyet yazısı alabilirmiyiz daha doğrusu halk eğitim isterse verebilirmi bu yazıyı bir de benim yerime annem veya babam alabilir mi bu yazıyı?
mezuniyet incelemen bitmeden alamazsın diye biliyorum ben alınaaydı mezuniyet incelemesini üni kazananlar sorun yapmazdı
Aöl sitesinde incelemede alamazsınız diyo ama kafama takıldı mezun yazısı sistemden alınan bişi değil halk eğitimde adam yazıda ki boşlukları senin bilgilerinle doldurup çıktı alıyo kaşe ve imza atıp veriyo çıkma belgesi gibi değil yani bence isteseler verebilirler pazartesi açık olursa sorcam

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 02 Eki 2015, 04:15

kvncplt yazdı:
btlbtl yazdı:
Aöl sitesinde incelemede alamazsınız diyo ama kafama takıldı mezun yazısı sistemden alınan bişi değil halk eğitimde adam yazıda ki boşlukları senin bilgilerinle doldurup çıktı alıyo kaşe ve imza atıp veriyo çıkma belgesi gibi değil yani bence isteseler verebilirler pazartesi açık olursa sorcam
Dediğin gibi olabilir ama yapmazlar.Çünkü incelemede bir sıkıntı olupta öğrenci mezun olamazsa durum kötüye gider.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön