ögrenci girisinde bilgilerim yok
ögrenci girisinde bilgilerim yok
Ek sinava girdim sonuclari bekliyorum. Surekli ogrenci girisi yapip bakıyordum kalan kredi gecilen dersler dalan yaziyordu. Simdi basarili dersler diye bisey yok. Kredi bilgileri yazisi da yok kenarda. Neden olabilir ? Guncelleme falan mi yapiliyor ki.
Re: ögrenci girisinde bilgilerim yok
Evet Sınav açıklanmadan 1 gün önce güncellenir akşam bak bu sınavdan geçtiğin derslerde kalkmış olur ordanbrndygl yazdı:Ek sinava girdim sonuclari bekliyorum. Surekli ogrenci girisi yapip bakıyordum kalan kredi gecilen dersler dalan yaziyordu. Simdi basarili dersler diye bisey yok. Kredi bilgileri yazisi da yok kenarda. Neden olabilir ? Guncelleme falan mi yapiliyor ki.
Tmm çok tsk ederim korktum bian noluyor diyekvncplt yazdı:Evet Sınav açıklanmadan 1 gün önce güncellenir akşam bak bu sınavdan geçtiğin derslerde kalkmış olur ordanbrndygl yazdı:Ek sinava girdim sonuclari bekliyorum. Surekli ogrenci girisi yapip bakıyordum kalan kredi gecilen dersler dalan yaziyordu. Simdi basarili dersler diye bisey yok. Kredi bilgileri yazisi da yok kenarda. Neden olabilir ? Guncelleme falan mi yapiliyor ki.

Bi önceki sınavda sonuçlar açıklanmadan muaf Olduğum ders alabileceği derslerde muaf görünüyodu bu sınavda muaf olmam gereken ders öyle görünmüyo
atıcam kendimi bi yerlerden mezuniyet incelemesine hemen geçmem Lazım ÇOĞU insanında açıklanmadan bi gün önce mezuniyet incelemesi geliyo ama benim durumum hala aktif
olamycam heralde ben

Ya benimde bu sinavda mezun olmam gerekiyor. 4 kredi kalmisti. Ve tabi ki yabanci diller.muaf olmam lazimdi onlardan da 3 kere girmis oldum bu sinavla. Sectigim derslerin hepsini gectim. 3 kere girmekle muaf olunuyorsa ortak yabanci dillerde bitti. Ama yine de icim rahat değilbtlbtl yazdı:Bi önceki sınavda sonuçlar açıklanmadan muaf Olduğum ders alabileceği derslerde muaf görünüyodu bu sınavda muaf olmam gereken ders öyle görünmüyoatıcam kendimi bi yerlerden mezuniyet incelemesine hemen geçmem Lazım ÇOĞU insanında açıklanmadan bi gün önce mezuniyet incelemesi geliyo ama benim durumum hala aktif
olamycam heralde ben
Daha güncelleniyo korkma sıkıntı çıkmaz bende de ortak ders kalmadı kredimde tutuyo aktif görünüyo sonuçlar yarın resmen açıklandıktan sonra mezuniyet incelemesi yazar ordabtlbtl yazdı:Bi önceki sınavda sonuçlar açıklanmadan muaf Olduğum ders alabileceği derslerde muaf görünüyodu bu sınavda muaf olmam gereken ders öyle görünmüyoatıcam kendimi bi yerlerden mezuniyet incelemesine hemen geçmem Lazım ÇOĞU insanında açıklanmadan bi gün önce mezuniyet incelemesi geliyo ama benim durumum hala aktif
olamycam heralde ben
Rahat ol mezunsun hayırlı olsunbrndygl yazdı:Ya benimde bu sinavda mezun olmam gerekiyor. 4 kredi kalmisti. Ve tabi ki yabanci diller.muaf olmam lazimdi onlardan da 3 kere girmis oldum bu sinavla. Sectigim derslerin hepsini gectim. 3 kere girmekle muaf olunuyorsa ortak yabanci dillerde bitti. Ama yine de icim rahat değilbtlbtl yazdı:Bi önceki sınavda sonuçlar açıklanmadan muaf Olduğum ders alabileceği derslerde muaf görünüyodu bu sınavda muaf olmam gereken ders öyle görünmüyoatıcam kendimi bi yerlerden mezuniyet incelemesine hemen geçmem Lazım ÇOĞU insanında açıklanmadan bi gün önce mezuniyet incelemesi geliyo ama benim durumum hala aktif
olamycam heralde ben