Uzun bir aradan sonra merhaba :)
Uzun bir aradan sonra merhaba :)
Uzun bir süredir takip edemedim forumu çok arkadaş özel mesaj göndermiş soru yöneltmiş fakat cevaplayamadım kusura bakmayın tekrar elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım artık zamanımın çoğu bölümünü aöf konusunda geçireceğim. 

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Uzun bir aradan sonra merhaba :)
Merhaba, hoşgeldiniz... 

TheRummer yazdı:Uzun bir süredir takip edemedim forumu çok arkadaş özel mesaj göndermiş soru yöneltmiş fakat cevaplayamadım kusura bakmayın tekrar elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım artık zamanımın çoğu bölümünü aöf konusunda geçireceğim.
merhaba hocam lise bittimi sizin.
jass yazdı:TheRummer yazdı:Uzun bir süredir takip edemedim forumu çok arkadaş özel mesaj göndermiş soru yöneltmiş fakat cevaplayamadım kusura bakmayın tekrar elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım artık zamanımın çoğu bölümünü aöf konusunda geçireceğim.
merhaba hocam lise bittimi sizin.
Evet geçen sene bitirdim ben aöf okuyorum.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
hey maşallah sizin adınıza sevindim darısı başımıza artık 8 yıl sonra bende üniversiteye gidebilirim artık. 

Yaş kaçjass yazdı:hey maşallah sizin adınıza sevindim darısı başımıza artık 8 yıl sonra bende üniversiteye gidebilirim artık.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
8 yıl mıjass yazdı:hey maşallah sizin adınıza sevindim darısı başımıza artık 8 yıl sonra bende üniversiteye gidebilirim artık.

yaş olması gerekenden fazlaTheRummer yazdı:Yaş kaçjass yazdı:hey maşallah sizin adınıza sevindim darısı başımıza artık 8 yıl sonra bende üniversiteye gidebilirim artık.

Köylü Kızı yazdı:8 yıl mıjass yazdı:hey maşallah sizin adınıza sevindim darısı başımıza artık 8 yıl sonra bende üniversiteye gidebilirim artık.
aynen öyle ne sandın katı yakıt kalorifer kursuna gitmiyoruz canım.

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Açıklise 2 buçuk yılda bitirilir. bari 4 yıl deseydin, 8 yıl çok yaa.... 

Jass beim yaş 24 25"ede az kaldı benden büyüksen + koy yeter
) Ben çalıştığım bölümü okuyorum o yüzden aöf alan derslerinde zorlanmıyorum 

Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Yaa Jass'ın yaşı 22 felan benden de küçük.... 

Köylü Kızı yazdı:Yaa Jass'ın yaşı 22 felan benden de küçük....
22 'mi çüş ben daha bebeğim 16 yaşındayım.

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Şaka mı yapıyorsun? Benden küçüksün ama okadar da değil yani...jass yazdı:Köylü Kızı yazdı:Yaa Jass'ın yaşı 22 felan benden de küçük....
22 'mi çüş ben daha bebeğim 16 yaşındayım.

Senin yolun daha çok kardeşim. : ))
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
aynen senden 6 yaş küçüğüm.