Kaç dönemde mezun olurum?
Kaç dönemde mezun olurum?
Aktif olmuşum sonunda,kredi bilgilerine girince böyle yazıyor kaçıncı dönemden başlamışım,kaç sınava girsem mezun olurum bi yardım etseniz çok sevinirim..

Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.
Re: ACİL YARDIM
2 sınava daha girmen lazım. Döneminin 8 veya üzeri olması lazım ve zorunlu dersleri vermen lazım . Dersleri verebilirsen 2. dönem sınavından sonra mezun olursun.. Başarılar
- foundreform
- Doçent
Krediden yana sıkıntın olmayacak.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
eyvallah size de başarılarmeow1 yazdı:2 sınava daha girmen lazım. Döneminin 8 veya üzeri olması lazım ve zorunlu dersleri vermen lazım . Dersleri verebilirsen 2. dönem sınavından sonra mezun olursun.. Başarılar
KAç dönemde mezun olurum?
evet öyleymiş,peki 2 sınava mı yoksa 3 sınava mı girmem lazım mezun olmak için? Yani toplam dönemi 6 ne demek oluyor onu anlamadım..foundreform yazdı:Krediden yana sıkıntın olmayacak.
Re: KAç dönemde mezun olurum?
belalım yazdı:evet öyleymiş,peki 2 sınava mı yoksa 3 sınava mı girmem lazım mezun olmak için? Yani toplam dönemi 6 ne demek oluyor onu anlamadım..foundreform yazdı:Krediden yana sıkıntın olmayacak.
Örgün'den aöl'e mi geçtiniz? Eğer öyleyse örgünde okuduğunuz dönem 6 olduğunu gösteriyor sanırım.
Re: Kaç dönemde mezun olurum?
evet örgünden aöl'ye geçtim..3.dönem sınavlarına girmeme gerek var mı mezun olmam için?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
2. dönem sınavında İnşallah hayırlısı ile mezun olabilirsin, tabi tüm zorunlu dersleri ver...belalım yazdı:evet örgünden aöl'ye geçtim..3.dönem sınavlarına girmeme gerek var mı mezun olmam için?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Çok çok pardon yaa, kusura bakma, yanlış oldu sanırım, şuan toplam dönemin 6 dimi? çünkü 2. dönem 7 olur ve 3. dönem de 8 olur yani 3. dönem mezun oluyorsun sen...
e toplam döneme 6 diyor,2 sınava daha girsem 8 dönem oluyor işte ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bu dönem yani 2-3 Ocak sınavı 6 oluyor, ama sen Mart sınavı ile 7. dönem, Temmuz sınavı ile 8. dönemi tamamlıyorsun... Yani 3. dönem mezun olursun..belalım yazdı:e toplam döneme 6 diyor,2 sınava daha girsem 8 dönem oluyor işte ?
Anladım tamam teşekkür ederim...