3.DÖNEM MEZUNU OLUPTA DİPLOMASINI ALABİLEN VARMI

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
eddie
Acemi

3.DÖNEM MEZUNU OLUPTA DİPLOMASINI ALABİLEN VARMI

Mesaj gönderen eddie » 20 Kas 2015, 13:09

:BEYOĞLU, BEŞİKTAŞ,KAĞITHANE, SARIYER, ŞİŞLİ ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını BEYOĞLU HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.

BAĞCILAR, BAŞAKŞEHİR, ESENLER, GÜNGÖREN ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını BAĞCILAR HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.

AVCILAR, BAHÇELİEVLER, BAKIRKÖY,KÜÇÜKÇEKMECE ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını BAHÇELİEVLER HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.

BÜYÜKÇEKMECE, BEYLIKDÜZÜ,ÇATALCA,ESENYURT, SİLİVRİ ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını AVCILAR HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.
:FATİH, EYÜP, BAYRAMPAŞA, GAZİOSMANPAŞA, ARNAVUTKÖY, ZEYTİNBURNU, SULTANGAZİ, ALİBEYKÖY, BEYLİKDÜZÜ ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını FATİH HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.

Arkadaşlar ankara dışında istanbulda 3.dönem genel lise mezunu olup diplomasını alabilen varmı? Soruyoruz açık lise Müdürlüğü diplomaları gönderdik diyor kargoda gelmedi diyor halk eğitim merkezleri tarafından. Sadece İstanbul değil bir çok şehirde ankara dışında bu problem varmış hastalığım nedeniyle dışarı çıkamıyorum o yüzden bir kere çıkma şansım var ondada diplomayı orda bulmam gerek.Sadece avcılar ve bahçelievler halk eğitim merkezlerindemi problem var?

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön