Diploma ile tecil ettirme
Diploma ile tecil ettirme
merhaba arkadaşlar. diplomamı aldım askerliğimi tecil ettirmek istiyorum, şubeye giderken diploma ve kimlikten başka bir şey götürmeme gerek var mı? cevaplarsanız sevinirim.
Re: Diploma ile tecil ettirme
bende gidicem kimlik ve 6 fotograf istiyolarmış sen yinede 12 vesikalık götür kimligin fotokopisinide istiyolarmış ama orda çektirirsin bu arada yaş kaç
yaş 20. 07.04.1995 dogumluyum sıkıntı olmaz sanırım
bende 05/02/95 dogumluyum nette bazı yerde sıkıntı olur bazısında sıkıntı olmaz deniyor inşAllah sıkıntı yaşamayız ben daha diplomayı alamadım meslekler daha gelmemiş önce hangimiz tecil edersek birbirimizi haberdar edelim
bugün gittim ve 2018 yılının sonuna kadar tecil ettirdim. istedikleri şeyde sadece 2 adet diploma fotokopisi. kimliği bile komutana gösterdim sadece. internette yazan bir cok sey kolpaymıs onu gördüm yok cırıpcıplak soyacaklar muayene edecekler falan hic birisi yok arkadaslar. 10 dk sürmedi işlem 2 form doldurdum , 4-5 kağıt imzaladım , komutana belgeleri imzalattım çıktım bu kadar.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Siz tecil ettirirken muayne olmuyorsunuz ki arkadaşlar soysunlar sizi , muayne olunması için yüksek lisans , doktora falan yaparsanız muayne edip tecil ediyorlar o ayrı bir konu . lise , lisans , ön lisans gibi öğretim kurumlarında muayne edilmeksizin tecil işlemi yapıyorlar ki örgün öğretim ön lisans ve lisanslarda okul tecil işlemlerini kendi yürütüyor .
pakku yazdı:merhaba arkadaşlar. diplomamı aldım askerliğimi tecil ettirmek istiyorum, şubeye giderken diploma ve kimlikten başka bir şey götürmeme gerek var mı? cevaplarsanız sevinirim.
http://www.aciklise.net/genel/askerlik- ... mleri.html işlemler bunlar sanırım araştır bi derim.