Sınava giremedim

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
word87
Çırak

Sınava giremedim

Mesaj gönderen word87 » 02 Oca 2016, 20:13

Malum dışarda kar yağıyor, neredeyse 1 metre kar var. Bu nedenle 3 ilde tatil oldu ama benim ilimde tatil olmadı.
Acaba ertelenen ilde sınavlar yapıldığında, diğer illerde kardan dolayı giremeyen öğrenciler için bir kez daha sınav yaparlar mı?
Face'ye baktım herkes giremediğinden dert yanıyor, aöl ertelenmeyen illerde bir sınav daha yaparak böyle şans verir mi acaba??

bakansiz
Doktor

Re: Sınava giremedim

Mesaj gönderen bakansiz » 02 Oca 2016, 22:13

Eğer diğer öğrenciler sınava girebildiyse büyük ihtimal yapılmaz ve sonraki dönemi beklersin.
Programa göre pazartesi kitapçıklar öğrenciye dağıtılacağı için 100 üzerin 1 veririm bu ihtimale.

word87
Çırak

Mesaj gönderen word87 » 02 Oca 2016, 23:26

bakansiz yazdı:Eğer diğer öğrenciler sınava girebildiyse büyük ihtimal yapılmaz ve sonraki dönemi beklersin.
Programa göre pazartesi kitapçıklar öğrenciye dağıtılacağı için 100 üzerin 1 veririm bu ihtimale.

4 ilde iptal olmuş sınavlar. Yani sırf 4 ildeki öğrenciler için sınavı başka tarihte yapacaklar.
Neden olmasın ki? Sınavı iptal olan öğrencilerle birlikte, sınava gidemeyen öğrenciler için bir kez daha şans verilemez mi?

bakansiz
Doktor

Mesaj gönderen bakansiz » 03 Oca 2016, 00:26

Facebook sayfasına bunu yazmışlar aol de.

"OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENIYLE SINAVA GIREMEYEN ÖĞRENCILERIMIZ ADINA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜK.ANCAK SINAVI IPTAL ETME IMKANI YOKTU..HER ŞEYIN HAYIRLISI OLSUN."

“Sınavlar” sayfasına dön