Bu duruma göre ne zaman muzen olurun

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
rektör

Bu duruma göre ne zaman muzen olurun

Mesaj gönderen rektör » 02 Oca 2016, 20:41

İyi akşamlar açık lise 99 kredim var ve bu sene üniversite sınavına girmek istiyorum bu sene içersin de mezun olma şansım var mı ek sınavlar ile bilikte
Resim

bakansiz
Doktor

Re: Bu duruma göre ne zaman muzen olurun

Mesaj gönderen bakansiz » 02 Oca 2016, 22:11

Yolu yarılamışsın işte bir bu kadar daha kredi vermen lazım ders çalışırsan ki çıkmış sorulara çalışarak geçmek garanti daha bugün 5-6 tane çıkmış soruya denk geldim bir derste en az 3 dönemde mezun olursun.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 03 Oca 2016, 00:43

16 zorunlu dersiniz var, hepsini bir dönemde seçemezsiniz, en az 2 dönemde zorunlu derslerden kurtulur, sonra 3. dönemde kredilerinizi tamamlayabilirsiniz, bu yıl belki mezun olamayabilirsiniz, ek sınavlarla felan iyice zorlayın...

rektör

Mesaj gönderen rektör » 03 Oca 2016, 01:20

Köylü Kızı yazdı:16 zorunlu dersiniz var, hepsini bir dönemde seçemezsiniz, en az 2 dönemde zorunlu derslerden kurtulur, sonra 3. dönemde kredilerinizi tamamlayabilirsiniz, bu yıl belki mezun olamayabilirsiniz, ek sınavlarla felan iyice zorlayın...
16 dersten bu sinavda girdim toplamda 35 kredi yapiyor

rektör

Mesaj gönderen rektör » 03 Oca 2016, 03:25

Köylü Kızı yazdı:16 zorunlu dersiniz var, hepsini bir dönemde seçemezsiniz, en az 2 dönemde zorunlu derslerden kurtulur, sonra 3. dönemde kredilerinizi tamamlayabilirsiniz, bu yıl belki mezun olamayabilirsiniz, ek sınavlarla felan iyice zorlayın...
Bu sinavdan fazla beklentim yok 20 lredi kredi alabilirim en fazla düzenli caliscamadi is nedeni ile isi birakip caliscagim YGS ve acik lise derslerine bu durumda ek sinav ile mezun olup üniversiteye gidebilirmiyim bu yil

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 04 Oca 2016, 02:26

Döneminiz yeterli ve krediniz de az değil sıkı çalışıpönümüzdeki 2 sınavdan full çekseniz belki ek sınava 1-2 krediniz kalır. Benim 90 kredim var şu önümüzdeki dönemlerde full çekip 3. Dönem sınavında 192 kredi yapıp ek sınavlarla da dönem tamamlamaya çalışacağım. Siz hayda hayda yaparsınız :)

bakansiz
Doktor

Mesaj gönderen bakansiz » 04 Oca 2016, 02:38

missguard yazdı:Döneminiz yeterli ve krediniz de az değil sıkı çalışıpönümüzdeki 2 sınavdan full çekseniz belki ek sınava 1-2 krediniz kalır. Benim 90 kredim var şu önümüzdeki dönemlerde full çekip 3. Dönem sınavında 192 kredi yapıp ek sınavlarla da dönem tamamlamaya çalışacağım. Siz hayda hayda yaparsınız :)
İmkansız değil bu 10 senelik soru arşivi var artık soru bulamıyorlar aynı soruları cümleri değiştirip değiştirip soruyorlar.
Bende aynı hedefler içerisindeyim bu dönem son ana bıraktım ama 2. dönem dersleri seçtiğim günden itibaren soru çalışmaya başlayacağım.

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 04 Oca 2016, 16:48

bakansiz yazdı:
missguard yazdı:Döneminiz yeterli ve krediniz de az değil sıkı çalışıpönümüzdeki 2 sınavdan full çekseniz belki ek sınava 1-2 krediniz kalır. Benim 90 kredim var şu önümüzdeki dönemlerde full çekip 3. Dönem sınavında 192 kredi yapıp ek sınavlarla da dönem tamamlamaya çalışacağım. Siz hayda hayda yaparsınız :)
İmkansız değil bu 10 senelik soru arşivi var artık soru bulamıyorlar aynı soruları cümleri değiştirip değiştirip soruyorlar.
Bende aynı hedefler içerisindeyim bu dönem son ana bıraktım ama 2. dönem dersleri seçtiğim günden itibaren soru çalışmaya başlayacağım.
Size tavsiyem kayıt ve ders seçim dönemi gelmeden çalışmaya başlamanız. 25 ocak kayıt 20 Mart sınav 1.5 ay gibi bir süre çıkar bu dönem. Cevap anahtarı yayınlananda bir göz atıp geçtiğiniz dersleri belirleyiniz. Sonra seçeceğiniz dersleri belirleyip elimizdeki kitaplarda ya da çıkmış soru-notlarda derslere bir uçtan çalışmaya başlayınız. :) ben bu dönem mat-fizik seçmeyeceğim kısa dönem diye. 3. Dönem daha uzun Temmuz'da sınav rahat rahat çalışılınız sayısallara.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön