bunlar olabilirmi çok mu zor sizce?
bunlar olabilirmi çok mu zor sizce?
ben din kültürü öğretmeni olmak yada medya ve iletişim bölümünü okumak istiyorum üniversitede. ne kadar puan alıyorlar. 25 ocakta açıklanacak kaç kredim olacak bakalım. 100 kredim vardı zorunlu 1 ders vardı inşallah olur erkenden mezun olup üniversite sınavına girip. üniversitede bu bölümleri kazanırım...
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: bunlar olabilirmi çok mu zor sizce?
Her üniversitede her bölüm farklı puanlarla bölümlerine öğrenci alıyor burada kimse size her okulun bölümündeki puanı yazamaz arayıp ne kadara aldıklarını araştırmalısınız . YGS kaydınızı yaptırın sınavlarına girin ''sınavlara çalışmalısınız bu sınavlar hiç kolay değildir .'' . Ardından puanınıza göre tercihinizi yaparsınız . Bu yıl sonuna kadar mezun olmanız gerekiyor .
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Valla ben kendime çok güvendim fazla çalışmadım denemeleri yapayım dedim 5 şık görünce zaten bütün ümidi kesiliyor insanın
%20 şans sallasan bile çok şanslı olmalı insan

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İşi şansa bırakmayın Beyefendi...brutus1337 yazdı:Valla ben kendime çok güvendim fazla çalışmadım denemeleri yapayım dedim 5 şık görünce zaten bütün ümidi kesiliyor insanın%20 şans sallasan bile çok şanslı olmalı insan

Çalışan, emek veren kazanır, şansla olacak bişey değil bu...

- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Köylü Kızı yazdı:İşi şansa bırakmayın Beyefendi...brutus1337 yazdı:Valla ben kendime çok güvendim fazla çalışmadım denemeleri yapayım dedim 5 şık görünce zaten bütün ümidi kesiliyor insanın%20 şans sallasan bile çok şanslı olmalı insan
![]()
Çalışan, emek veren kazanır, şansla olacak bişey değil bu...
Valla Çalışmadığım halim 70-84 arası yapıyorum az çok geometri yapıyorum mat yok fen var türkçe sosyal de var hele paragrafa aşığım

Mezun