Geçen dönem Temel Bilgi Teknolojilerini çok zor yapmışlardı şimdi akıllarına geldi herhalde düzeltmen baya iyiydi sorular ...

Yarın için tekrardan başarılar ...
Vize'de benim 30 geldi temel bilgi teknolojileri yüksek alsam'da geçsem ya fizyoloji zordu bu dönem bide tabi bölümler farklı olunca dersler arasında fikir alış verişi yapamıyoruzfoundreform yazdı:Bende herkese başarılar dilerim.
Temel bilgi teknolojileri 1 dersinin sorularını bence de kolaylaştırmışlar.
Muhasebe ile matematik tabi bana göre zordu.
İnşallah üniversite mezuniyetimizi görürüz.
Geçebilecek miyiz çok merak ediyorum
Bende yarın için tedirginim cidden Temel Veteriner Genetik ve Temel Veteriner Histoloji ve Embriyoloji var ikisi'de zorlandığım dersler ... :/ Umarım hallederiz hepimiz .rüfeyde yazdı:Aminn inşalah) kar kış demeden düştük yollara tam bir eziyetti ama nihayetinde vardık ve cevapları kodladık
![]()
Bence teknolojinin soruları zordu önceki dönemlerde daha kolay vermişler bize tamamen haksızlıkgeçen 50 almıstım bu seferde emin olarak 5 6 dogru yaptım fazlasında şüpheliyim
ama geçerim sanırım geçen dönem yüksek yapmışsın dedi herkes
![]()
Yanlız soruları bayagı zorlamışlar kendi bölümümün önceki 5 yıllık sorularını çözdüm bugün gelenler bi başka zordu yarın için korkuluyum Arapca varumarım iyi geçer
rüfeyde yazdı:Korktuğum kadar kötü geçmedi ya ama 30 cm kar vardı ıpıslak kaldım sınav boyu hala ısınamadım hasta olacagım sanırım![]()
Sonuçları bende cok merak edıyorum 21 gunde acıklamıslardı yine öyle olacak sanırım çok geçsorular acıklanınca yıne ben cözerim aşagı yukarı aynı cıkmıstı geçen dönem
hayırTigin Han yazdı:Yanlışlar doğruların götürüyor mu?