Zorunlu Dersleri Verdikten Sonra OBPyi Yükseltmek İçin Sınava Girmek ?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Beyzagrlr

Zorunlu Dersleri Verdikten Sonra OBPyi Yükseltmek İçin Sınava Girmek ?

Mesaj gönderen Beyzagrlr » 05 Şub 2016, 01:12

Herkese merhaba benim kredilerim tamamlandı ama bir dönem daha imamhatipe gitmem gerektiği için kayıt yeniledim ve ders seçme ekranı çıktı.Ygsye girmeyi düşündüğüm için okul puanı benim için önemli ve puanımı artırmak için seçmeli derslerden alabilir miyim? Zorunlu derslerim bitti ve aöldeki dönemim tam bu arada :39:

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Re: Zorunlu Dersleri Verdikten Sonra OBPyi Yükseltmek İçin Sınava Girmek ?

Mesaj gönderen missguard » 05 Şub 2016, 03:37

Kayıt yenilediysen ve ders seçimin açıldıysa neden alamayasın ki. İmam hatip farklı mı oluyor neden bi dönem daha gitmen gerekti acaba.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 05 Şub 2016, 03:37

Beyzagrlr yazdı:Herkese merhaba benim kredilerim tamamlandı ama bir dönem daha imamhatipe gitmem gerektiği için kayıt yeniledim ve ders seçme ekranı çıktı.Ygsye girmeyi düşündüğüm için okul puanı benim için önemli ve puanımı artırmak için seçmeli derslerden alabilir miyim? Zorunlu derslerim bitti ve aöldeki dönemim tam bu arada :39:
Kolay seçmeli dersler seçip yüksek puan alırsanız diploma puanınızı az'da olsa yükseltebilirsiniz . Az dediğime bakmayın tercihler'de 1 puan bile çok önemli bir puanla okul kaçıran arkadaşım oldu . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Beyzagrlr

Mesaj gönderen Beyzagrlr » 09 Şub 2016, 03:49

Dersatatürk yazdı:
Beyzagrlr yazdı:Herkese merhaba benim kredilerim tamamlandı ama bir dönem daha imamhatipe gitmem gerektiği için kayıt yeniledim ve ders seçme ekranı çıktı.Ygsye girmeyi düşündüğüm için okul puanı benim için önemli ve puanımı artırmak için seçmeli derslerden alabilir miyim? Zorunlu derslerim bitti ve aöldeki dönemim tam bu arada :39:
Kolay seçmeli dersler seçip yüksek puan alırsanız diploma puanınızı az'da olsa yükseltebilirsiniz . Az dediğime bakmayın tercihler'de 1 puan bile çok önemli bir puanla okul kaçıran arkadaşım oldu . :)
Çok teşekkür ederim peki önerebileceğiniz kolay seçmeliler var mıdır

Beyzagrlr

Mesaj gönderen Beyzagrlr » 09 Şub 2016, 03:50

missguard yazdı:Kayıt yenilediysen ve ders seçimin açıldıysa neden alamayasın ki. İmam hatip farklı mı oluyor neden bi dönem daha gitmen gerekti acaba.
Açık lise imamhatipten mezun olabilmek için 8 dçnem mecbur yüzyüze ders alıyoruz ama ben 7 dönemde bitirdim kredilerimi

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 11 Şub 2016, 00:28

Beyzagrlr yazdı:
missguard yazdı:Kayıt yenilediysen ve ders seçimin açıldıysa neden alamayasın ki. İmam hatip farklı mı oluyor neden bi dönem daha gitmen gerekti acaba.
Açık lise imamhatipten mezun olabilmek için 8 dçnem mecbur yüzyüze ders alıyoruz ama ben 7 dönemde bitirdim kredilerimi
Ha tamam anladım. İnşallah bende dönem bitmedn kredi tamamlayıp ek sınav ile geçmek istiyorum.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön