Açık lise yeni geçtim ne Zaman mezun olurum
-
Açık lise yeni geçtim ne Zaman mezun olurum
Arkadaşlar örgün eğitimden bu sene 2. Dönem açık liseye geçtim kredi bilgilerim felan resimdeki gibi seneye mezun olabilirmiyim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: Açık lise yeni geçtim ne Zaman mezun olurum
Olursunuz, başarılar. Darısı seneye bana 

8 SUBATA kaar ders secebilirsiniz deniyo daha yeni kayıt yazıyor aktif yazmıyor ders secimi görünmüyor ne yapmam lazım acil yardımTigin Han yazdı:Olursunuz, başarılar. Darısı seneye bana
Ziraat,Halk bank atmlerinden 30 Tl yazin otomatik aktif olacaktır.
kayıt olurken 30 lira yatırdım 15 lirada halk eğitime de banka hesap no ya yatırdım hala günlerdir bakıyorum ders secme ekranı acılmadıTigin Han yazdı:Ziraat,Halk bank atmlerinden 30 Tl yazin otomatik aktif olacaktır.
Anlamadim 45 TL tutmamasi lazim
10 lira biliyodum sistem olke aldi forum da da okudum 5 liralik zamdan bahsediliyidu onemli degil ama durumum on kayit olarak duruyor 147 yi arasam yarin cumartesi halk egitim acikmdirir ????Tigin Han yazdı:Anlamadim 45 TL tutmamasi lazim
Yeni kayit misin? Yoksa kayit mi yeniledin?
Yeni kayit... sistemimde onkayit ogrencisi yaziyorTigin Han yazdı:Yeni kayit misin? Yoksa kayit mi yeniledin?
-
Lise 3 1. Dönem okumadım 2. Dönem tastikname alıp geçti im kesin seneye olurmuyum önemlide cevaplarsan sevinirimTigin Han yazdı:Olursunuz, başarılar. Darısı seneye bana
Alihanyanmaz yazdı:Lise 3 1. Dönem okumadım 2. Dönem tastikname alıp geçti im kesin seneye olurmuyum önemlide cevaplarsan sevinirimTigin Han yazdı:Olursunuz, başarılar. Darısı seneye bana
En son la tahzen tarafından 06 Şub 2016, 04:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yarin 147 ara konuş olmadi en yakim hall eğitime git
Alihan mezun olma şartlari
* en az 8 donem
* 192 kredi
* Dil Anlatim vr Zorunlu dersler bitmiş olmalı
* en az 8 donem
* 192 kredi
* Dil Anlatim vr Zorunlu dersler bitmiş olmalı