AÖL SİGORTA HAKKINDA SORU

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
seydizm

AÖL SİGORTA HAKKINDA SORU

Mesaj gönderen seydizm » 11 Şub 2016, 20:51

94 doğumluyum ve AÖL 13. Dönem öğrencisiyim kısmetse önümüzdeki sınavlarda mezun oluyorum. Bacağımdan çok ciddi bi' sakatlık geçirdim ve sigortam olmadığı için ödemeler çok ama çok pahalı oluyor, fizik tedaviye başlamam gerekiyor acaba AÖL öğrencisi olduğum için sigorta faydalanması gibi bi' şansım var mı? Bilgisi olan olumlu yada olumsuz bilgilendirirse çok sevinirim.

Üyecik
Çırak

Re: AÖL SİGORTA HAKKINDA SORU

Mesaj gönderen Üyecik » 11 Şub 2016, 22:46

seydizm yazdı:94 doğumluyum ve AÖL 13. Dönem öğrencisiyim kısmetse önümüzdeki sınavlarda mezun oluyorum. Bacağımdan çok ciddi bi' sakatlık geçirdim ve sigortam olmadığı için ödemeler çok ama çok pahalı oluyor, fizik tedaviye başlamam gerekiyor acaba AÖL öğrencisi olduğum için sigorta faydalanması gibi bi' şansım var mı? Bilgisi olan olumlu yada olumsuz bilgilendirirse çok sevinirim.
Benim bildiğime göre öğrenci belgesi alıp SGK'ya gidince sigorta veriyorlar. Bana verdiler en azından. 18 yaşına gelince sigortamı kesitler öğrenci belgesini götürünce tekrar sigortalı yaptılar.

evcin14
Çırak

Mesaj gönderen evcin14 » 12 Şub 2016, 12:44

20 yaşından sonra lise okuyorken öğrenci belgesi ile yararlanamazsın eğer üniversite okuyor olsaydın yararlanabiliyordun. Geçmiş olsun

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 14 Şub 2016, 14:55

evcin14 yazdı:20 yaşından sonra lise okuyorken öğrenci belgesi ile yararlanamazsın eğer üniversite okuyor olsaydın yararlanabiliyordun. Geçmiş olsun
:( Malesef, yararlanamazsınız. Bende Bağkur lu olmam gerekiyordu ama açıkliseli olunca geçersiz sayılıyormuş, yaşımızdan dolayı...
Geçmiş olsun, İnşallah çaresini bulursunuz.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön