açık okumak?
açık okumak?
açık okumanın zorlukları neler örgündeki birine açığa geçmesini tavsiye eder misiniz ya da delilik mi dersiniz?
- siyahiasker
- Asistan
Re: açık okumak?
Neden geçtiğine bağlı .. Delilik değildir fakat çalışmayacaksan ise hiç bulaşma derim.. ben de daha bırakmadım bu cuma pedere diyicez bakalım ama çok arastırdım kendime güveniyorum ve delilik olmaz bence çalışırsan daha easy olur emin ol hayırlısı 

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
-
Niye delilik olsun saatlerce okuldamı durulur
Yanlış düşünce...BonezCrusher yazdı:Niye delilik olsun saatlerce okuldamı durulur
Sosyal çevre bakımından: Kardeşim aöl'e geçersen, arkadaşların okula giderken sen evde oturup ders çalısmaya çalısırsın. Arkadaşların okulda kendi aralarında sohbet ederken sen evde oturup arkadaşların okuldan çıksa da gezsek diye beklersin.
Anlayacağın sosyal olarak kötü olabilir, hele bütün arkadaşların okulda okuyorsa senin için daha zor olur.
ders bakımından: Aöl'de son anda 40-45 ders notuyla kaçırdığın dersini telafi edemezsin. Okulda yine performans ödevi/ veya öğretmenden rica ederek gecersin. ama aölde telafisi yok
Tabi lisenin son senesinde ygs'ye/lys''ye daha çok çalışmak için geçenler olabiliyor.. Verimli oluyor mu? bazılarına göre evet.
Açık lisenin tek eksi yanı sosyallesememe sorunsalıdır.
Ben açıkliseye geçtim iyikide geçmisim bu donem mezun oluyorum. Kısa surede mezun oldum. öyle abartıldıgı kadar ders filan calısmak gerekmiyo emin olun. Çok kolay açık lise 18 yasındayım yasıtlarımla mezun oluyorum hemde 2 yıl ara vererek...
Ben açıkliseye geçtim iyikide geçmisim bu donem mezun oluyorum. Kısa surede mezun oldum. öyle abartıldıgı kadar ders filan calısmak gerekmiyo emin olun. Çok kolay açık lise 18 yasındayım yasıtlarımla mezun oluyorum hemde 2 yıl ara vererek...
Sosyalleşmekten başka bir sorunu yok.Hem işe gidip para kazanıyor, hemde okulunu okuyorsun.