Açik lise ye sinifta kalmadan gecmek
-
Açik lise ye sinifta kalmadan gecmek
Selamun aleykum
Ben endustride okuyorum 10. Sinifim teknik bilisim acik liseye gecmek istiyorum sartlar gerektirdiginden hic kalmadim 9 .sinif 1. Donem 70 2. Donem 83 ortalama 10. Sinif 1 .donem 75 ortalamam var biraz arastirdim donelik mis acik lise anladigim kadariyla kredi sistemi varmis ben simdi acik lise kayitlari acildiginda gecck olsam suana kada geldigik yerdenmi devam edicem yoksa 1sene bosa gidip 10. Sinifin basindanmi basliycam? Bunu ogrenmek istiyorum tesekkur ederim yardimci olacaklardan ve yeniyim yanlis yere konu acdiysam kusura bakmayin
-
Re: Açik lise ye sinifta kalmadan gecmek
Kaldığın yerden devam edeceksin yani bu zamana kadar geçtiğin derslerin kredileri direk toplam kredine yansıyacak seçmeli derslerden bile kredi geldiğinden fazla kredin olacağı için şanslı bile olabilirsin
- foundreform
- Doçent
Mesleki açık lise değil de açık liseye geçerseniz bölümünüzle ilgili olan derslerin kredisni alamıyorsunuz zannedersem.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
-
Benim suan devamsizlik 11.5 yani kaldim diyebilirim raporla felan ugrasmiycam yeni kayit islemleri bitmisdir heralde ben bu sene devamsizliktan kalsam fakat sinavlarin hepsine gireem sinavlardan gecmis olsam devamsizliktan sinifta kalmama ragmen acik liseye gecince lise 3 denmi devam ederim yoksa lise 2 yi tekrarmi okurum?