Acik lise gecis
-
Acik lise gecis
Benim suan devamsizlik 11.5 yani kaldim diyebilirim raporla felan ugrasmiycam yeni kayit islemleri bitmisdir heralde ben bu sene devamsizliktan kalsam fakat sinavlarin hepsine gireem sinavlardan gecmis olsam devamsizliktan sinifta kalmama ragmen acik liseye gecince lise 3 denmi devam ederim yoksa lise 2 yi tekrarmi okurum?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Acik lise gecis
Ya sanırım 2 den tekrar okuyorsun, yanlış bilmiyorsam, bilen arkadaşlar cevaplasın yaaa...kotuadam54 yazdı:Benim suan devamsizlik 11.5 yani kaldim diyebilirim raporla felan ugrasmiycam yeni kayit islemleri bitmisdir heralde ben bu sene devamsizliktan kalsam fakat sinavlarin hepsine gireem sinavlardan gecmis olsam devamsizliktan sinifta kalmama ragmen acik liseye gecince lise 3 denmi devam ederim yoksa lise 2 yi tekrarmi okurum?
Merhaba
Benim bildiğim kadarıyla, derslerden aldığın notlara göre sana kredi veriyor. Yani lise1/2/3/4 diye bir şey yok açık öğretim lisesinde.
Sınavlarda ne kadar başarılı olursan, alacağın kredi o kadar artar. 192 veya 194 pek hatırlayamadım kredi de mezun oluyorsun.
Bir yılda iki, +18 yaşındaysan üç sınava giriyorsun. Her sınavdan alacağın kredi maksimum 35.
Yakınınzdaki halk eğitim merkezine giderseniz, size yardımcı olacaklardır açık öğretim lisesi hakkında.
Saygılarla
Benim bildiğim kadarıyla, derslerden aldığın notlara göre sana kredi veriyor. Yani lise1/2/3/4 diye bir şey yok açık öğretim lisesinde.
Sınavlarda ne kadar başarılı olursan, alacağın kredi o kadar artar. 192 veya 194 pek hatırlayamadım kredi de mezun oluyorsun.
Bir yılda iki, +18 yaşındaysan üç sınava giriyorsun. Her sınavdan alacağın kredi maksimum 35.
Yakınınzdaki halk eğitim merkezine giderseniz, size yardımcı olacaklardır açık öğretim lisesi hakkında.
Saygılarla
- foundreform
- Doçent
Devamsızlıktan kalırsan dönem ve kredi alamazsın.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015