Merhaba.. Benim toplam dönemim : 8 aöl de okuduğum dönem ise : 3 .
3.dönem sınavına girebiliyorum . acaba 1. ek sınavada girebilecek miyim ? ..
Ek sınava girebilecek miyim ?
Ek sınava girebilecek miyim ?
"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre
Re: Ek sınava girebilecek miyim ?
heyyazimsart. yazdı:Merhaba.. Benim toplam dönemim : 8 aöl de okuduğum dönem ise : 3 .
3.dönem sınavına girebiliyorum . acaba 1. ek sınavada girebilecek miyim ? ..

"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre
girersin niye giremeyesin?
Ray malifalitiko
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
"16 mezunu, 87.5 ortalama
Grafik Tasarım öğrencisi
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
Grafik Tasarım öğrencisi

Bir kisinin yorumunu okudum 1.ek sınava girebilmek icin aölede okudugu dönem sayısı 8 olmalı'* yazmıstı . o kafamı karıstırdı .. aöle de dönemim 3 ama toplam dönemim 8 .. tesekkürlerampacı yazdı:girersin niye giremeyesin?
Önemli olan toplam dönemazimsart. yazdı:Bir kisinin yorumunu okudum 1.ek sınava girebilmek icin aölede okudugu dönem sayısı 8 olmalı'* yazmıstı . o kafamı karıstırdı .. aöle de dönemim 3 ama toplam dönemim 8 .. tesekkürlerampacı yazdı:girersin niye giremeyesin?
Ray malifalitiko
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
Grafik Tasarım öğrencisi
ray şalimalitiko
Loyloyloyloy
la la la la
Ma ma ma ma
Sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy
Grafik Tasarım öğrencisi

tesekkürlerampacı yazdı:Önemli olan toplam dönemazimsart. yazdı:Bir kisinin yorumunu okudum 1.ek sınava girebilmek icin aölede okudugu dönem sayısı 8 olmalı'* yazmıstı . o kafamı karıstırdı .. aöle de dönemim 3 ama toplam dönemim 8 .. tesekkürlerampacı yazdı:girersin niye giremeyesin?