UmarımSkyBlue yazdı:Eh işte.Bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Sınav için senelik izine ayrıldım umarım istediğim gibi olurHerkese başarılar
Neden olamayasın yahu yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin son 2 kitapcık calısmalısınntebessümm yazdı:çalışamıyorum son 2 kitap ama kendimi derse veremiyorumm![]()
![]()
![]()
bu sınavda mezun olma şansım var ama olamayacağım
61 Kredi lazımazimsart. yazdı:
UmarımSkyBlue yazdı:Eh işte.Bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Sınav için senelik izine ayrıldım umarım istediğim gibi olurHerkese başarılar
kac krediniz kaldı
67 benimSkyBlue yazdı:61 Kredi lazımazimsart. yazdı:
kac krediniz kaldı
Sizin?
olmuyorazimsart. yazdı:Neden olamayasın yahu yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin son 2 kitapcık calısmalısınntebessümm yazdı:çalışamıyorum son 2 kitap ama kendimi derse veremiyorumm![]()
![]()
![]()
bu sınavda mezun olma şansım var ama olamayacağım)
Keşke hepsi türk edebiyatı gibi olsa gözünü korkutmuşsun sentebessümm yazdı:olmuyorazimsart. yazdı:Neden olamayasın yahu yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin son 2 kitapcık calısmalısınntebessümm yazdı:çalışamıyorum son 2 kitap ama kendimi derse veremiyorumm![]()
![]()
![]()
bu sınavda mezun olma şansım var ama olamayacağım)
çok zor mat ve türk edebiyatı 8 çok karışık
![]()
+çalışıyorum ve bir kızım var enerjim kalmıyor![]()