1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
LÜTFEN YARDIM EDİNİZ
Gönderilme zamanı: 22 Tem 2016, 00:47
gönderen Melekinyo
İlk önce herkese kolay gelsin arkadaşlar. Benim sorum şu; kredim 229 sadece bir tane sınavım kaldı zorunlu derslerden o da İngilizce. Önceki sınavları geçemediğim için 3. sınava yani Ek Sınava gireceğim. Bunlardan önce YGS ve LYS ye girdim sonuçlarım açıklandı 26 Temmuz da tercih yapacaktım. Şimdi Ek Sınav ertelendiği için LYS tercihlerimde bir problem olur mu ? Üniversite kayıtları 12-16 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Ben 21 Ağustosta İngilizce sınavına gireceğim kayıtlarda bir sorun olur mu? Son olarak İngilizce sınavım 21 Ağustosta olduğu için ben 26 Temmuz da tercih yapabilecek miyim?
Re: LÜTFEN YARDIM EDİNİZ
Gönderilme zamanı: 22 Tem 2016, 15:08
gönderen missguard
Tercih tapmanda sorun olmuyor. Sadece eğer tercih yaptıktan sonra eğer sınavı geçip mezun olamazsan puanın yanıyor. Yerleştirilsen bile okuyamıyorsun.
Re: LÜTFEN YARDIM EDİNİZ
Gönderilme zamanı: 25 Tem 2016, 15:32
gönderen winchester
ben mezun oldum ancak diplomam daha çıkmadı 12-16 ağustosa yetişememe ihtimali var napıcam ?? lütfen bilgilendirirmisin
Re: LÜTFEN YARDIM EDİNİZ
Gönderilme zamanı: 26 Tem 2016, 18:18
gönderen missguard
winchester yazdı:ben mezun oldum ancak diplomam daha çıkmadı 12-16 ağustosa yetişememe ihtimali var napıcam ?? lütfen bilgilendirirmisin
Mezuniyet işlemlerini tam bilmiyorum Alo 147 ya da meslek eğitim merkezlerinden tam bilgi alsanız daha iyi/.
Ancak aol e girdim şöyle bir duyuru var
Ek sınav sonucunda mezun olup, üniversiteye kayıt hakkı kazanan öğrencilerin üniversite kayıtlarında herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.
Yapılacak Ek sınavdakiler bile üni kayıdı yapabilecekse siz zaten bitirmişsiniz rahat yaparsınız. Ama dediğim gibi milli eğitim den sorumşu birine danışırsanız işiniz şansa kalmasın.
Re: LÜTFEN YARDIM EDİNİZ
Gönderilme zamanı: 27 Tem 2016, 00:40
gönderen winchester
teşekürler bilgilendirdiğiniz için. inşallah sıkımtı olmaz