artık mezunum ve diplomam elimde

okuma şansım olmamıştı ama ilk fırsatta okumaya karar verdim. aöl ile ilgili hep olumsuz yorumlar okudum duydyum
ama hiçte öyle değilmiş

teşekkür ederim sıfırdan başladım. Haziran sınavında mezun oldum 2 ayı geçtijass yazdı:gözün aydın hayırlı olsun ne kadar sürdü diploma alman daha önceden liseden'mi geçtin sıfırdanmı, başladın.?
teşekkür ederim inşallahismail188 yazdı:Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah darısı başımıza artık
teşekkür ederimemrey.55 yazdı:Hayırlı olsun gözünüz aydın. Umarım bundan sonraki eğitim hayatınızda da başarılı olursunuz.
Darısı başımıza
Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları, sınav sonuçları açıklandıktan 2 ay (Bu süre dönem sonrası iş ve işlemlerin yoğunluğuna göre 3-4 ay da olabilir.) sonra adreslerinde belirttikleri Koordinatör Halk Eğitim Merkezi (ASO) Müdürlüğüne gönderilmektedir.winchester yazdı:Ben 2. Dönem mezun oldum ancak yüz yüze eğitimimi haziranda tamamladım ve sistemde mezun yazdı. Diplomam 3. Dönem mezun olanlarla beraber gelir diye düşünüyodum daha diploma no bile alınmadı ne yapmalıyım böyle durumda olan var mı?
Teşekkür ederim canımKöylü Kızı yazdı:Tebrikler canım