12.SINIFTA AÇIK LİSEYE GEÇMELİ MİYİM ?yardim

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
blackgirlz

12.SINIFTA AÇIK LİSEYE GEÇMELİ MİYİM ?yardim

Mesaj gönderen blackgirlz » 06 Eyl 2016, 15:21

12.sınıfa geçtim anadolu lisesinde.açığa gecsem örgün egitimle aynı sürede/yada daha kısa sürede mezun olmam mümkün mü , şuanda okuduğum okulu hiç sevmiyorum

ismail188
Acemi

Re: 12.SINIFTA AÇIK LİSEYE GEÇMELİ MİYİM ?yardim

Mesaj gönderen ismail188 » 06 Eyl 2016, 18:22

Bence devam et 1 senen kalmış şahsen benim öyle bir şansım olsaydı devam ederdim açığa geçtim uzadı yaşıtlarımdan bi sene geri kaldım tabi son karar senin üstelik örgün eğitim de sosyalleşme fırsatın var arkadaşların olacak devam bence

blackgirlz

Mesaj gönderen blackgirlz » 06 Eyl 2016, 20:18

ismail188 yazdı:Bence devam et 1 senen kalmış şahsen benim öyle bir şansım olsaydı devam ederdim açığa geçtim uzadı yaşıtlarımdan bi sene geri kaldım tabi son karar senin üstelik örgün eğitim de sosyalleşme fırsatın var arkadaşların olacak devam bence

bulunduğum sınıftaki tipleri hiç sevmiyorum sanmıyorum ama 1 sene uzuyor diyorsan orası kötü

Kullanıcı avatarı
emrey.55
Çırak

Mesaj gönderen emrey.55 » 06 Eyl 2016, 20:29

Minimum 1 yıl uzar diye düşünüyorum. Hem arkadaşın dediği gibi örgün eğitimde zaten 12. sınıfa kadar gelmişsin bu saatten sonra biraz daha sık dişini 1 yıl daha idare et bitir kurtul.

Kullanıcı avatarı
DenizMAHFUZ

Mesaj gönderen DenizMAHFUZ » 06 Eyl 2016, 22:56

Bende anadolu 12 ye geçtim ama okulu sevmiyorum tam anlamıyla zamanımı sömürüyor. Bu günlerde aynı senin gibiyim yarın geçeceğim büyük ihtimal.
Eğer 11.sınıfa derste canın sıkılıp sende benim gibi keşke açıktan okusaydım dediysen bu yılda aynı sorunla karşılaşacaksın. Eğer bu yıl geçmezsen geçirdiğin üç yılda da dediğin gibi keşke açığa geçseydim lafını bir yıl daha söylersin.

blackgirlz

Mesaj gönderen blackgirlz » 07 Eyl 2016, 00:39

DenizMAHFUZ yazdı:Bende anadolu 12 ye geçtim ama okulu sevmiyorum tam anlamıyla zamanımı sömürüyor. Bu günlerde aynı senin gibiyim yarın geçeceğim büyük ihtimal.
Eğer 11.sınıfa derste canın sıkılıp sende benim gibi keşke açıktan okusaydım dediysen bu yılda aynı sorunla karşılaşacaksın. Eğer bu yıl geçmezsen geçirdiğin üç yılda da dediğin gibi keşke açığa geçseydim lafını bir yıl daha söylersin.

Ben 11.siniftayken geçmeyi düşünmüştüm aslında ama ailem geç mezun olabilecegimi söyledi geçemedim.Şimdi burdada aynı şeyi söylüyorlar orgunden daha geç mezun olmak istemiyorum bir yandanda o sınıfada gitmek istemiyorum çok kararsizm

ferhat500

Mesaj gönderen ferhat500 » 20 Kas 2016, 22:01

ismail188 yazdı:Bence devam et 1 senen kalmış şahsen benim öyle bir şansım olsaydı devam ederdim açığa geçtim uzadı yaşıtlarımdan bi sene geri kaldım tabi son karar senin üstelik örgün eğitim de sosyalleşme fırsatın var arkadaşların olacak devam bence

Neden bi sene geri kaldın? rica etsem sebebini söyler misin?
Sistemden mi kaynaklandı senden mi?

-----------------------------------------

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön