Açık lise ingilizceden geçme tavsiyesi isteyenler pm atsın. Ben uyguladım geçtim..
Not; 12. Sınıflara daha yardımcı olabilirim
Açık lise ingilizceden geçme tavsiyesi. İngilizceniz sıfır olsa bile geçebilirsiniz.
-
Re: Açık lise ingilizceden geçme tavsiyesi. İngilizceniz sıfır olsa bile geçebilirsiniz.
Eğer gerçekten böyle bir şey varsa kesinlikle hepimizi bilgilendirmenizde fayda var diye düşünüyorum.
-
Re: Açık lise ingilizceden geçme tavsiyesi. İngilizceniz sıfır olsa bile geçebilirsiniz.
Valla az biraz mantıkla geçebilirsin. İng. Bilmememe rağmen 1. Dönem 75 2. Dönem 65 almıştım.
Ben çalıştıgım halde geçemiyorum sadece 2 dersinden kıl payı geçtim. Bizi de bilgilendirirsen seviniriz 

-
Onu bunu bilmem de bilgisayarla haşır neşir olan,oyun oynayan,yabancı müzik dinleyen kişiler pek zorlanmıyor onlardan biride benim.Kurallarını unutmama rağmen yıllardır aşina olduğum için tak tak yapıyorum.
gerceten ingilizce dersı ıcın her turlu yardıma açıgız bılgılı bır sekılde paylasılırsa bende sevırım