Geçmi kaldım dersiniz sizce ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Noxserpens

Geçmi kaldım dersiniz sizce ?

Mesaj gönderen Noxserpens » 03 Eki 2016, 03:23

Herkese merhabalar öncelikle aslında kısa ve öz anlatmam gerekirse şöyle söylemek istiyorum yaş 21 askerden yeni geldim ve görüldüğü gibi AÖL'e kayıt oldum Fakat ne şekilde bir düzen kuracağımı bilmiyorum açıkcası sınavlara nasıl hazırlanacağımı 2 tane test kitabı aldım birde ders ortak yapmış olduğum ders seçiminide yaptım yarın gidip kitaplarıda alacağım hani sizlerin ders çalışma stiliniz nasıl oluyor ?? en kolay çabuk bir şekilde nasıl bitirebilirim?? geçmi kaldım sizce bazı şeyler için dersiniz bilmiyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden. :gul: :gul:

Kullanıcı avatarı
OguzHan
Çırak

Re: Geçmi kaldım dersiniz sizce ?

Mesaj gönderen OguzHan » 03 Eki 2016, 11:30

acele işe şeytan karışır bence kendini o kadar kasmamalısın sakin kafayla cözülmeyecek olay yoktur.sadece kendini derslere ver çıkmış sorulara odaklan daha önceki ve not tut bolbol defterine konuları yaz örnek:Dil Anlatım İletişim İletişim Nedir? Nasıl Yapılır? İletişimde Kaynak Hangisidir? İletişimi Gönderilen kişiye ne denir? vs . vs ve örnek dil anlatımın iletişim konusu mesela bu konuyu anlayana kadar oku sonrada bu konuyla ilgili internetin var ise internetten test çöz bol bol önce konuyu anla daha sonra uygula ki sınavda herkes stress yaparken sen rahat bir şekilde sınavına hazırlan ve rahat bi şekilde başarıyı yakala benım cok calışkan arkadaşım var hepsı bu yöntemi uyguluyor no stress yes başarı :gozkırkma:
Öğrenmenin Yaşı,Başı Yoktur. :ders: :gozkırkma: :gozkırkma:

Kullanıcı avatarı
Noxserpens

Mesaj gönderen Noxserpens » 04 Eki 2016, 17:55

OguzHan yazdı:acele işe şeytan karışır bence kendini o kadar kasmamalısın sakin kafayla cözülmeyecek olay yoktur.sadece kendini derslere ver çıkmış sorulara odaklan daha önceki ve not tut bolbol defterine konuları yaz örnek:Dil Anlatım İletişim İletişim Nedir? Nasıl Yapılır? İletişimde Kaynak Hangisidir? İletişimi Gönderilen kişiye ne denir? vs . vs ve örnek dil anlatımın iletişim konusu mesela bu konuyu anlayana kadar oku sonrada bu konuyla ilgili internetin var ise internetten test çöz bol bol önce konuyu anla daha sonra uygula ki sınavda herkes stress yaparken sen rahat bir şekilde sınavına hazırlan ve rahat bi şekilde başarıyı yakala benım cok calışkan arkadaşım var hepsı bu yöntemi uyguluyor no stress yes başarı :gozkırkma:
Teşekkür ederim ilgin için :)

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 05 Eki 2016, 14:41

Noxserpens yazdı:Herkese merhabalar öncelikle aslında kısa ve öz anlatmam gerekirse şöyle söylemek istiyorum yaş 21 askerden yeni geldim ve görüldüğü gibi AÖL'e kayıt oldum Fakat ne şekilde bir düzen kuracağımı bilmiyorum açıkcası sınavlara nasıl hazırlanacağımı 2 tane test kitabı aldım birde ders ortak yapmış olduğum ders seçiminide yaptım yarın gidip kitaplarıda alacağım hani sizlerin ders çalışma stiliniz nasıl oluyor ?? en kolay çabuk bir şekilde nasıl bitirebilirim?? geçmi kaldım sizce bazı şeyler için dersiniz bilmiyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden. :gul: :gul:
Geç falan kalmadın kardeşim , bende sana benzer bir durumdaydım 19 yaşımda basladım 1.5 yıl gibi kısa bir sürede bitirdim şuan üniversite okuyorum.
Ben sana kendim nasıl bitirdim ondan bahsedeyim fikir olsun belki sende benim gibi yapabilirsin. Ben ilk dönemimde bu forumu keşfettim forumda ki ders notlarının çıktılarını aldım çalıştım , sonra çıkmış soruları çözdüm çözebildiğim kadarını testlerde yapamadığım soruların notlarını aldım onlara da çalıştım özellikle üstünde durdum , sınava bir hafta kala bütün derslerin testlerini çözdüm sınavlara giderken sabah erken kalktım notları okudum okula giderken yolda okudum , bahçede okudum. Öğleden sonraki sınavlar için öğle arasında çalıştım. Sözel derslerde önemli olan kesinlikle ezberdir birde ufak bir tavsiye daha seçmeli dersler vardır ders seçme ekranında göreceksin bir ders alıyorsun mesela Tarih 3 , 4 alacaksın değil mi orada göreceksindir Seçmeli Tarih 3 , 4 de vardır onlarıda al böylece tarih 3 , 4 çalışırken aynı zamanda seçmeli tarih 3 , 4 de çalışmış olacaksın konular aynı ders aynı ama seçmeli diye onunda kredisini alabiliyorsun. Sorun olursa yaz ben artık foruma pek girmiyorum merak edip bakayım dedim ama geçde olsa girer cevap veririm.
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön