Tüm Açık lise ve AÖF öğrencilerine yeni dönemde zihin açıklığı diliyorum.
sorum şudur.
Ben Hemi Ailevi nedenlerden dolayı mobilyacıda çalışıyorum akşamları da Derslerime bir kaç saat çalışma imkanı buluyorum sınavlardan 10 15 gibi kredi ile bittirmeye çalışıyorum fakat hep çocukluktan beri Edebiyatım iyidir edebiyat öğretmeni olmak hedefim üniversite sınavında filan nasıl bir yol izlemeliyim nasıl çalışmalıyım neye ağırlık vermeliyim yardımcı olur musunuz ?
Yardımcı Olur musunuz
Re: Yardımcı Olur musunuz
Valla gardaşım ben hıc çalışmadım bitirdim 19 donemde 8 9 donemde sınavlara katılamadım sınava 1 gun kala geçmıs sınıvda cıkan soruları cozdum ve bu olayı bugun bıtırdım eskı soruları ezberle gir derim ben
bende giremedim bir iki sınava şuan 7.dönemim 49 kredim var ama işte hedefime ulaşamam kaygısı var kardeşim
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Siz hedefinizi belirleyin sonra o hedefe doğru ilerleyin başarılmayacak hiç bişey yoktur sdece biraz emek lazımsizofren yazdı:bende giremedim bir iki sınava şuan 7.dönemim 49 kredim var ama işte hedefime ulaşamam kaygısı var kardeşim
Çıkmıs sorulara çalıs biter dayı ben öle yaptım mat fizik kımya biyo hep 80 90 not ortalması
Köylü Kızı yazdı:Siz hedefinizi belirleyin sonra o hedefe doğru ilerleyin başarılmayacak hiç bişey yoktur sdece biraz emek lazımsizofren yazdı:bende giremedim bir iki sınava şuan 7.dönemim 49 kredim var ama işte hedefime ulaşamam kaygısı var kardeşim
Varolasınız Tabi ki dağı tırmanarak aşmak lazım

yusuf12 yazdı:Çıkmıs sorulara çalıs biter dayı ben öle yaptım mat fizik kımya biyo hep 80 90 not ortalması
Anladım kardeşim Varolasın.