merhaba arkadaşlar.. lise 4 anadolu sınıfı öğrencisiyim yarı dönemde açık liseye kayıt olmak istiyorum özel sebeplerden dolayı.
1-örgün eğitimde sözel bölümde okumaktayım biyoloji fizik matematik kimya karşıma gelecek mi?
2-bu derslerde zayıf olduğum için sözel bölümüne geçtim 10, 11 ve şuan 12de de bu dersleri görmedim 192 tamamlayıp bu dersleri aölde veremezsek ne oluyor?
12.SINIF YARI DÖNEMDE AÇIĞA GEÇMEK..
Re: 12.SINIF YARI DÖNEMDE AÇIĞA GEÇMEK..
Senden ıstenen kredıyı tamamla ama oncelıkle 12 desın bırazdaha sık dısını derım gecıcem dıyorsan benım arkadaslarım oyle yaptı memnun kaldı hepsı
‘Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.‘
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- Doktor
- İletişim:
Bence Geçme Ortak derslerine matematik eklenirse sende yapamazsan 3 dönem geçikir mezuniyetindread yazdı:Senden ıstenen kredıyı tamamla ama oncelıkle 12 desın bırazdaha sık dısını derım gecıcem dıyorsan benım arkadaslarım oyle yaptı memnun kaldı hepsı

-
Yari donemde gecilmiyor zatenblyat2020 yazdı:merhaba arkadaşlar.. lise 4 anadolu sınıfı öğrencisiyim yarı dönemde açık liseye kayıt olmak istiyorum özel sebeplerden dolayı.
1-örgün eğitimde sözel bölümde okumaktayım biyoloji fizik matematik kimya karşıma gelecek mi?
2-bu derslerde zayıf olduğum için sözel bölümüne geçtim 10, 11 ve şuan 12de de bu dersleri görmedim 192 tamamlayıp bu dersleri aölde veremezsek ne oluyor?