matematik zaten hiç çalişmyiorum

Diğer dersleride sadece çıkmış soruları çözerek geçermiyim ? zaman kalmadi çünkü az kaldi sinava
Sözel dersleri evet, çıkmış sorulara çalışarak geçebilirsin ama kitaplara bakaydın iyi olurdu olsun sen çıkmış sorulara çalış İnşalah verirsin o dersleri. Matematik için de video izleyip çıkmış soruları çalışsaydın o da geçilirdi, daha zaman var çalışmaya çalış...engintraceur yazdı:Ya şuana kadar ingilizce 3 - Dil ve anlatmı 1 dil ve anlatım 2 Coğrafya 2 derslerini bitiridm
matematik zaten hiç çalişmyiorum![]()
Diğer dersleride sadece çıkmış soruları çözerek geçermiyim ? zaman kalmadi çünkü az kaldi sinava
Teşekür ederim, böyle demen bana daha çok motivasyon veriyorKöylü Kızı yazdı:Sözel dersleri evet, çıkmış sorulara çalışarak geçebilirsin ama kitaplara bakaydın iyi olurdu olsun sen çıkmış sorulara çalış İnşalah verirsin o dersleri. Matematik için de video izleyip çıkmış soruları çalışsaydın o da geçilirdi, daha zaman var çalışmaya çalış...engintraceur yazdı:Ya şuana kadar ingilizce 3 - Dil ve anlatmı 1 dil ve anlatım 2 Coğrafya 2 derslerini bitiridm
matematik zaten hiç çalişmyiorum![]()
Zorunlu dersiniz kalmadıysa muaf olduğunuz dersleri tekrar seçim kredilerini almaya çalışın.maylihill yazdı:benim açık lise kredim 98 seçmeli derslerim kalmadı ve coğu dersten muaf oldum kredimi nasıl tamamlayıp mezun olabilirim acaba cevaplarsanız sevinirim
maylihill yazdı:Bu şekilde kredimi tamamlayabilirim değilmi teşekkür ederim
Evet kesinlikle siz sadece vermeye çalışın, her dersten 50 ve üzeri alın, kredilerinizi böylelikle tamamlarsınızmaylihill yazdı:Bu şekilde kredimi tamamlayabilirim değilmi teşekkür ederim
maylihill yazdı:Çok teşekkür ederim sizee
maylihill yazdı:Coğrafya biyoloji gibi derslere nasıl çalışıpta geçebilirim yardimcı olurmusunuz