Ygs edebiyat için hangi kitap?
-
-
- Doktor
- İletişim:
Re: Ygs edebiyat için hangi kitap?
arzu-sipahi3445 yazdı:Acil yardıma ihtiyacım var
Öncelikle Aramıza hoş geldn SİPAHİ3445
Konu Nedir ?=

-
Ygs edebiyat hangi yayın evi öneriyorsunuz? Ayrıca aöl mezunuyum bendezekeriyakarahan yazdı:arzu-sipahi3445 yazdı:Acil yardıma ihtiyacım var
Konu Nedir ?=

Ben akıllı adam yayınlarının tüm dersler kitabını aldım. indirimde şu ara soru bankası hediyeli olarak 22 TL ye geldi. Kısa kısa bütün konuları işliyor en temelden başlayıp. Düşünen varsa n11 linki atayım özelden.
-
- Doktor
- İletişim:
Açıkcası ben çalışmalarımıarzu-sipahi3445 yazdı:Ygs edebiyat hangi yayın evi öneriyorsunuz? Ayrıca aöl mezunuyum bendezekeriyakarahan yazdı:arzu-sipahi3445 yazdı:Acil yardıma ihtiyacım var
Konu Nedir ?=
http://www.kulturyayincilik.com/
Serisini kullanarak yapıyorum ve diğer kitaplarımıda planlıyorum kitap anlatım şekli ve örnek çözüm soruları aynı zamanda internet adresindede mevcut bu sayede kimseye sormadan yapamadıgım sorunun çözümünü açıp izleyebiliyorum bu çok önemli benim için..
Önerirmiyim öneririm ama bence kendi yayınını kendin seçmen gerek yani git bir kırtasiyeye deki ben tüm ygs lys edebiyat kitapalrını görmek istiyorum hepsini karıştır hangisi anlatım vb. faktörleri bakımından kafana yatıyorsa onu almalısın..
Herkesin aklı farklıdır sen a diyince anlarsın diğeri ankara demeden anlayamaz..
Şen Kalınız