Ben 3.dönem sınavına katılabilir miyim?
-
- Acemi
- LarkAngela
- Acemi
Re: Ben 3.dönem sınavına katılabilir miyim?
Sadece 18 yaş ve üstü girebiliyor diye biliyorum.
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
-
- Acemi
LarkAngela yazdı:Sadece 18 yaş ve üstü girebiliyor diye biliyorum.
merhaba ben 11 temmuz 1999 doğumluyum 18'den yaş alıyorum 3. sınava katılabiliyor muyum geçen sene seneye katılabilirsin demişlerdi.
-
- Acemi
Ya şimdi baktımda bulamadım.Bir yerde okumuştum 24 haziran 2000 öncesi öğrenciler sınava katılabiliyor diye.ay sonu sorucam gerçi yinede bilen varsa şimdiden öğreniyim istedim.teşekkürler.LarkAngela yazdı:Sadece 18 yaş ve üstü girebiliyor diye biliyorum.
Sınav gününden önce 17 yaşını dolduran bütün öğrenciler 3. Döneme katılabilir.
-
- Acemi
bakansiz yazdı:Sınav gününden önce 17 yaşını dolduran bütün öğrenciler 3. Döneme katılabilir.
merhaba ben temmuz 11 1999 doğumluyum 17 yaşımı doldurdum 18'den gün alıyorum normal de girerim diye düşünüyorum ama birisi giremezsin falan dedi bu doğru mu giremez miyim 17 yaşımı doldurdum sonuçta?
Aldırış etme boşa girebilirsin kesin söylüyorum. Hala tatmin olmadıysan 147 yi ara sor.deli sorular yazdı:bakansiz yazdı:Sınav gününden önce 17 yaşını dolduran bütün öğrenciler 3. Döneme katılabilir.
merhaba ben temmuz 11 1999 doğumluyum 17 yaşımı doldurdum 18'den gün alıyorum normal de girerim diye düşünüyorum ama birisi giremezsin falan dedi bu doğru mu giremez miyim 17 yaşımı doldurdum sonuçta?
-
- Acemi
teşekkürler bir an çok korkmuştum giremem diye.bakansiz yazdı:Aldırış etme boşa girebilirsin kesin söylüyorum. Hala tatmin olmadıysan 147 yi ara sor.deli sorular yazdı:bakansiz yazdı:Sınav gününden önce 17 yaşını dolduran bütün öğrenciler 3. Döneme katılabilir.