1. Dönem Sınavı Cevap Anahtarları Yayınlandı
1. Dönem Sınavı Cevap Anahtarları Yayınlandı
07-08 Ocak 2017 Açık Lise sınavında sorulan soruların cevap anhtarı yayınlandı. Cevap anahtarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
http://www.aciklise.org/duyuru/acik-lis ... htari.html
Cavep anahtarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
-
- Acemi
Re: 1. Dönem Sınavı Cevap Anahtarları Yayınlandı
Soruları da verseler iyi olurdu. Kim nasıl hatırlasın bu şekilde hangi soruda hangi şıkkı işaretlediğini 

Sorular olmadıktan sonra bir anlamı yok zaten. Şu kitapçığı doğru düzgün dağıtsalar keşke. Bu sefer çalıştığım için çoğu soruyu bilerek işaretledim bir kaç dersten 90 üstü bekliyorum. Benim tuzum kuru 

-
- Doktor
- İletişim:
senanur yazdı:07-08 Ocak 2017 Açık Lise sınavında sorulan soruların cevap anhtarı yayınlandı. Cevap anahtarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Teşekkur ederiz arkadaşım
Şen kalınız.

Sinaw sonuçları ne zaman açıklanacak arkadaşlar bilgisi olan birde sisteme dusmuo sinaw sonuçları öğrenci sistemine
-
- Doktor
- İletişim:
Selo yazdı:Sinaw sonuçları ne zaman açıklanacak arkadaşlar bilgisi olan birde sisteme dusmuo sinaw sonuçları öğrenci sistemine
30 ocakta yayınlanır.
Şen Kalınız.

Yeni kayıt ne zaman peki arkadaşım birde ygs başvurmak için nasıl bi yol izlemeliyim meslek liseleri iki yıllık geçiş hakkı war mi sınavsız
-
- Doktor
- İletişim:
Selo yazdı:Yeni kayıt ne zaman peki arkadaşım birde ygs başvurmak için nasıl bi yol izlemeliyim meslek liseleri iki yıllık geçiş hakkı war mi sınavsız
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı II. dönem kayıt yenileme işlemleri
30 Ocak-08 Şubat 2017
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ders seçme işlemleri
30 Ocak-08 Şubat 2017
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
II. dönem sınav giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanılması
14 Mart 2017
II. DÖNEM SONU SINAVLARI
18-19 Mart 2017
Şen Kalınız.

Tsk ederim bilgi için arkadaşım sagolasin
-
- Doktor
- İletişim:
Selo yazdı:Tsk ederim bilgi için arkadaşım sagolasin
Rİca ederim
Şen Kalınız.

Mesleki okuyorum ben yuzyuze eğitimim bitti 187 kredi m war toplam 38 zorunlu dersim war iki yıllık sinawsiz geçiş yapabilirmiyim birde mezun olmak için kaç kredi ihtiyacım war arkadaşım walla çok soru soruyorum ama açık lise pek bilgim yok o yüzden
-
- Doktor
- İletişim:
Selo yazdı:Mesleki okuyorum ben yuzyuze eğitimim bitti 187 kredi m war toplam 38 zorunlu dersim war iki yıllık sinawsiz geçiş yapabilirmiyim birde mezun olmak için kaç kredi ihtiyacım war arkadaşım walla çok soru soruyorum ama açık lise pek bilgim yok o yüzden
zorunlu derslerin bitmeden sınavsız geçiş yapamazsın önce o derslerini bitir sonra düşünürsün bunları
Şen kalınız.

Kaç krediye ihtiyacım war peki mezun olmam için birde ygs baswurabilirmiyim şuan
-
- Doktor
- İletişim:
Selo yazdı:Kaç krediye ihtiyacım war peki mezun olmam için birde ygs baswurabilirmiyim şuan
Ygs ye başvuramazsın zorunlu ders sayın çok fazla başvursanda kabul edilmez kabul edilse dahi bu sene o dersleri verip sınavsız geçiş hakkını kullanman imkansız her neyse mazun için 192 kredi yeterli sen krediden çok zorunlu derslerine odaklan
Şen Kalınız.