http://i.hizliresim.com/ZMmaZG.png
Bu dersler zor dersler mi, nasıl çalışabilirim. Ne olur yardımcı olurmusunuz bana ?
Nasıl çalışabilirim bu derslere
Re: Nasıl çalışabilirim bu derslere
Önce kitabı oku önemli yerlerin üstünü çiz çizdiğin yerleri not al çalış sonra bol bol test çöz çıkmış sorulara da calisabilirsin
-
Selo yazdı:Önce kitabı oku önemli yerlerin üstünü çiz çizdiğin yerleri not al çalış sonra bol bol test çöz çıkmış sorulara da calisabilirsin
Hocam ben kitap almadım. Bizim burada dağıtılan kitaplar çoğu eksik. Buradaki notları alsam yazsam olmazmi
Ewet buradaki notlardanda faydalanabilirsin
-
Selo yazdı:Ewet buradaki notlardanda faydalanabilirsin
Abi zorunlu ders sayisi: 25
Toplam kredi: 71
Ne zaman biter bu lise
- foundreform
- Doçent
Yabancı dil hariç diğerleri kolay görünüyor.
Kitaplar eksik veya içerikleri eskiyse,açık lisenin web sitesinden güncel pdf formatındaki ders kitaplarına çalışabilirsin.Mutlaka yeni ders kitaplarına bakıp forumdaki ders notlarına öyle çalış.Belki notlar eski olabilir,yanlış çalışmış olma.
Onun haricinde çıkmış sınav sorularına da çalışmanı tavsiye ederim.
17 yaş ve üzeriysen 3.dönem sınavlarına girebilirsin bu da +35 kredi şansı demek.
3.dönem sınavlarına girmek için yaşın kurtarırsa gayret edersen 30-35 kredi alırsan seneye bitirip mezun olma şansın var.
Kitaplar eksik veya içerikleri eskiyse,açık lisenin web sitesinden güncel pdf formatındaki ders kitaplarına çalışabilirsin.Mutlaka yeni ders kitaplarına bakıp forumdaki ders notlarına öyle çalış.Belki notlar eski olabilir,yanlış çalışmış olma.
Onun haricinde çıkmış sınav sorularına da çalışmanı tavsiye ederim.
17 yaş ve üzeriysen 3.dönem sınavlarına girebilirsin bu da +35 kredi şansı demek.
3.dönem sınavlarına girmek için yaşın kurtarırsa gayret edersen 30-35 kredi alırsan seneye bitirip mezun olma şansın var.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015