Yeni kayıt ve Kayıt yenileme 22 Şubat'a kadar uzatıldı
Yeni kayıt ve Kayıt yenileme 22 Şubat'a kadar uzatıldı
Evet ahali müjdemi isterim. Açıklama geldi son şans kaçırmayın.
-
- Acemi
Re: Yeni kayıt ve Kayıt yenileme 22 Şubat'a kadar uzatıldı
Kaynak var mı ? aol.com'da bununla alakalı bir duyuru yok
Az önce vardı kaldırmışlar 147'yi arayın sorun bir. Umarım iptal etmemişlerdir.djivangasparyan yazdı:Kaynak var mı ? aol.com'da bununla alakalı bir duyuru yok
-
- Acemi
Bu saatte cevap vereceklerini sanmıyorum. Yarın gündüz vakti arar cevabı buraya yazarım
Asıl bu saatlerde cevap veriyorlar gündüz hat düşmüyor şimdi arayabilirsin. Tabi seçim senin şaka falan yapmıyorum bu arada gerçekten sitede kayıt yenileme uzatıldı diye duyuru yapıldı.djivangasparyan yazdı:Bu saatte cevap vereceklerini sanmıyorum. Yarın gündüz vakti arar cevabı buraya yazarım
AOL ye mail attım 22 şubata kadar kayıt yenileme ve yeni kayıt var dediler.
-
- Acemi
Evet bende bugün arayıp sordum 22 Şubat'a kadar uzatıldığını söyledi görevli. İnternet sitesinde de duyuru yayınlanmış zaten
Arkadaşlar tarih 22 Şubata kadar uzatıldığını duyunca hemen bankamatikten ücreti yatırdım. Fakat öğrencilik durumum donuk gözüküyor. Bu ne zaman aktif olur ve ders şeçme işlemini yapabilirim ?
-
- Acemi
Kayıt yenilemek için para yatırmanız yeterli değil. Para yatırdıktan sonra makbuzunuz ile en yakın Halk Eğitim Merkezi'ne başvurup kayıt yineleme işlemi yaptırmanız gerekmekte. Bu işlemi yaptıktan hemen sonra ders seçimi yapabilirsiniz.
Parayı yatırdıktan sonra ertesi gün ders seçimi açılır halk eğitime gitmek şart değil hemen kayıt yenileme olsun istiyorsanız gidebilirsiniz tabi.djivangasparyan yazdı:Kayıt yenilemek için para yatırmanız yeterli değil. Para yatırdıktan sonra makbuzunuz ile en yakın Halk Eğitim Merkezi'ne başvurup kayıt yineleme işlemi yaptırmanız gerekmekte. Bu işlemi yaptıktan hemen sonra ders seçimi yapabilirsiniz.
Bundan önceki kayıt yenilemelerde sadece bankamatiğe ücreti yatırdım . Halk eğitim merkezine gitmedim. Bu sefer böyle oldu.djivangasparyan yazdı:Kayıt yenilemek için para yatırmanız yeterli değil. Para yatırdıktan sonra makbuzunuz ile en yakın Halk Eğitim Merkezi'ne başvurup kayıt yineleme işlemi yaptırmanız gerekmekte. Bu işlemi yaptıktan hemen sonra ders seçimi yapabilirsiniz.
-
- Acemi
Evet haklısınız fakat arkadaş öğrencilik durumunun donuk olduğunu söylemiş. Bildiğim kadarıyla öğrencilik durumu donuk ve silik olan öğrencilerin Halk Eğitim Merkezi'ne başvurması gerekmekte.bakansiz yazdı:Parayı yatırdıktan sonra ertesi gün ders seçimi açılır halk eğitime gitmek şart değil hemen kayıt yenileme olsun istiyorsanız gidebilirsiniz tabi.djivangasparyan yazdı:Kayıt yenilemek için para yatırmanız yeterli değil. Para yatırdıktan sonra makbuzunuz ile en yakın Halk Eğitim Merkezi'ne başvurup kayıt yineleme işlemi yaptırmanız gerekmekte. Bu işlemi yaptıktan hemen sonra ders seçimi yapabilirsiniz.
Aktif ve donuk öğrenciler için kayıt yenileme işlemi otomatik. Sadece silik öğrenciler gidiyor halk eğitime.djivangasparyan yazdı:Evet haklısınız fakat arkadaş öğrencilik durumunun donuk olduğunu söylemiş. Bildiğim kadarıyla öğrencilik durumu donuk ve silik olan öğrencilerin Halk Eğitim Merkezi'ne başvurması gerekmekte.bakansiz yazdı:Parayı yatırdıktan sonra ertesi gün ders seçimi açılır halk eğitime gitmek şart değil hemen kayıt yenileme olsun istiyorsanız gidebilirsiniz tabi.djivangasparyan yazdı:Kayıt yenilemek için para yatırmanız yeterli değil. Para yatırdıktan sonra makbuzunuz ile en yakın Halk Eğitim Merkezi'ne başvurup kayıt yineleme işlemi yaptırmanız gerekmekte. Bu işlemi yaptıktan hemen sonra ders seçimi yapabilirsiniz.
Öğrencilik durumum aktif olmuş. Yardımlarınız için teşekkürler.bakansiz yazdı:Aktif ve donuk öğrenciler için kayıt yenileme işlemi otomatik. Sadece silik öğrenciler gidiyor halk eğitime.djivangasparyan yazdı:Evet haklısınız fakat arkadaş öğrencilik durumunun donuk olduğunu söylemiş. Bildiğim kadarıyla öğrencilik durumu donuk ve silik olan öğrencilerin Halk Eğitim Merkezi'ne başvurması gerekmekte.bakansiz yazdı: Parayı yatırdıktan sonra ertesi gün ders seçimi açılır halk eğitime gitmek şart değil hemen kayıt yenileme olsun istiyorsanız gidebilirsiniz tabi.