skrylibla yazdı: Merhaba gençler ben ilk defa gireceğimden bişey bildiğim yok yardımcı olursanız sevinirim
)
- Şimdi sınav toplam kaç oturumdan oluşuyor , bu oturumlar kaçar dk ve toplam sınavı kaç dk'da bitirmiş oluyoruz ?
- Ben şöyle bişey duydum istersek 2 güne bölebiliyormuşuz sınavları yani yarını cumartesi geri kalanına pazar günü girebiliyormuluz. Böyle birşey var mı ?
- Şimdi ben sorulara bakcaktım ama benim karşıma 3 tane oturum çıktı ve her bir oturumda bir dersten 40-60 soru var mesela Din -1 , Din-2 gibi oturumlar var ben bunlara nasıl bakacam nasıl çalışacam ? Bu arada ben 1. dönem sınavına giriyorum. Teşekkürler.
Sınav 3 oturumdan oluşuyor. Her oturum 180 dk ve 30 dk dolmadan dışarı çıkamıyorsun. Sınavı isteğine göre bölme şansın yok. Zaten sınavın iki günden oluşuyor. Oturumun bir kısmı cumartesi. üçüncü oturumu ise pazar günü oluyo yani sınav zaten iki gün

. Her oturumun üstünde dersleri yazar. Aol öğrenci girişi üzerinden seçtiğin derslerden giriceksin sınava. Oturum kağıdı üzerinde sınavlar yazar. Hangi dersleri seçtiysen o oturumda o sınavları yapıcaksın. Diğer derslere ellemiceksin. Çıkmış sorulara ve kitap özetine çalış. Kolay gelsin Başarılar.