Arkadaşlar tedirginim...
Arkadaşlar tedirginim...
YGS'ye girdim şimdi şimdi LYS hazırlanıyorum. Bu sene mezun olamam diye tedirginim. 135 kredim var lütfen birisi bana bu sene ek sınav yapılacak mı bilgisini verebilir mi ?
- yorulmaz35
- Uzman
Re: Arkadaşlar tedirginim...
önünde 2 sınav ve 1 ek sınav var hocam. bu hafta sonu 18-19 mart 2. dönem sınavına girceksin. ondan sonra 1-2 temmuz 3. dönem sınavına girceksin ve daha sonra ek sınav tarihi belli olcak ona da girceksin. 3 sınavdan alman gereken kredi 57
diyelim bunlar oldu 57 kredi topladın 192 krediyle mezun oldun ve üniversiteyi kazandın. diplomanın çıkmasını beklemeden aöl bürolarından mezuniyet kağıdı alcaksın ve koşa koşa üniversiteye kayıt olmaya gitceksin çünkü tarihler ucu ucuna denk geliyor. başarılar

diyelim bunlar oldu 57 kredi topladın 192 krediyle mezun oldun ve üniversiteyi kazandın. diplomanın çıkmasını beklemeden aöl bürolarından mezuniyet kağıdı alcaksın ve koşa koşa üniversiteye kayıt olmaya gitceksin çünkü tarihler ucu ucuna denk geliyor. başarılar

-
- Asistan
Her türlü olursun zihnini ferah tut stres insanın en büyük düşmanı.
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
-
- Doktor
- İletişim:
İnce eleyip sık dokumak gerek hayırlısı ne ise o olsun inşeallahWarlock yazdı:YGS'ye girdim şimdi şimdi LYS hazırlanıyorum. Bu sene mezun olamam diye tedirginim. 135 kredim var lütfen birisi bana bu sene ek sınav yapılacak mı bilgisini verebilir mi ?