Sinav zamani

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
siyahiasker
Asistan

Sinav zamani

Mesaj gönderen siyahiasker » 17 Mar 2017, 09:22

Arkadaslar sinav bolgesine kac dakika onceden gidiyoruz? Iceri alinmama gibi durumlar yasanmamasi icin.. bide bu salon no sira noyu yetkililer gosteriyormu yoksa kendinmi buluyon ? Ben bulamam diye korkuyorum :D bide siralarin ustunde nolar yaziyordur insallah karismasin diye ilk defa giricem ustume gelmeyin :D

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.

Pazernus
Doktor

Re: Sinav zamani

Mesaj gönderen Pazernus » 17 Mar 2017, 10:38

siyahiasker yazdı:Arkadaslar sinav bolgesine kac dakika onceden gidiyoruz? Iceri alinmama gibi durumlar yasanmamasi icin.. bide bu salon no sira noyu yetkililer gosteriyormu yoksa kendinmi buluyon ? Ben bulamam diye korkuyorum :D bide siralarin ustunde nolar yaziyordur insallah karismasin diye ilk defa giricem ustume gelmeyin :D
Ben 1 saat önceden git derim nolur nolmaz.İçeri alınmama gibi durum yok galiba Süre bol.Salon no yu kendin buluyosun yetkililere sor gösterirler zaten.Sıraların üstünde notlar yazıyor.Her sırada 1 kişi oturuyor.Sonra sınıfta öğretmeni bekliyorsunuz.
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs

“Sınavlar” sayfasına dön