Ortak Derslerin Muafiyeti

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kozcuoğlu

Ortak Derslerin Muafiyeti

Mesaj gönderen Kozcuoğlu » 22 Mar 2017, 06:20

Merhaba herkes farklı cevaplar veriyor,buraya sormak istedim bende.Matematik 1 ve 2,Kimya 1 ve 2,Fizik 1 ve 2 derslerini vermek zorundaymışız,doğru mu bu?Benim matematik 1 ve 2 derslerim muaf durumda şu an,onları vermeden mezun olamıyor muyum yoksa muaf oldukları için problem olmaz mı?

Kullanıcı avatarı
burakmertkose
Yardımcı Uzman

Re: Ortak Derslerin Muafiyeti

Mesaj gönderen burakmertkose » 22 Mar 2017, 11:37

Kozcuoğlu yazdı:Merhaba herkes farklı cevaplar veriyor,buraya sormak istedim bende.Matematik 1 ve 2,Kimya 1 ve 2,Fizik 1 ve 2 derslerini vermek zorundaymışız,doğru mu bu?Benim matematik 1 ve 2 derslerim muaf durumda şu an,onları vermeden mezun olamıyor muyum yoksa muaf oldukları için problem olmaz mı?
Sadece dil anlatım muaf olamıyor. Geri kalan derslerden muaf olabiliyorsun. Muaf olduğun zaman o derslerden sorumluluğun kalmıyor. Yani problem olmuyor. : )
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]

Kullanıcı avatarı
burakmertkose
Yardımcı Uzman

Re: Ortak Derslerin Muafiyeti

Mesaj gönderen burakmertkose » 22 Mar 2017, 11:39

Kozcuoğlu yazdı:Merhaba herkes farklı cevaplar veriyor,buraya sormak istedim bende.Matematik 1 ve 2,Kimya 1 ve 2,Fizik 1 ve 2 derslerini vermek zorundaymışız,doğru mu bu?Benim matematik 1 ve 2 derslerim muaf durumda şu an,onları vermeden mezun olamıyor muyum yoksa muaf oldukları için problem olmaz mı?
Dipnot: Ortak derslerini ya vericeksin yada muaf olucaksın. Ortakları vermediğin veyahut muaf olmadığın sürece mezun olamazsın dostum.
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]

“Sınavlar” sayfasına dön