Ortak Derslerin Muafiyeti
Ortak Derslerin Muafiyeti
Merhaba herkes farklı cevaplar veriyor,buraya sormak istedim bende.Matematik 1 ve 2,Kimya 1 ve 2,Fizik 1 ve 2 derslerini vermek zorundaymışız,doğru mu bu?Benim matematik 1 ve 2 derslerim muaf durumda şu an,onları vermeden mezun olamıyor muyum yoksa muaf oldukları için problem olmaz mı?
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Re: Ortak Derslerin Muafiyeti
Sadece dil anlatım muaf olamıyor. Geri kalan derslerden muaf olabiliyorsun. Muaf olduğun zaman o derslerden sorumluluğun kalmıyor. Yani problem olmuyor. : )Kozcuoğlu yazdı:Merhaba herkes farklı cevaplar veriyor,buraya sormak istedim bende.Matematik 1 ve 2,Kimya 1 ve 2,Fizik 1 ve 2 derslerini vermek zorundaymışız,doğru mu bu?Benim matematik 1 ve 2 derslerim muaf durumda şu an,onları vermeden mezun olamıyor muyum yoksa muaf oldukları için problem olmaz mı?
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Re: Ortak Derslerin Muafiyeti
Dipnot: Ortak derslerini ya vericeksin yada muaf olucaksın. Ortakları vermediğin veyahut muaf olmadığın sürece mezun olamazsın dostum.Kozcuoğlu yazdı:Merhaba herkes farklı cevaplar veriyor,buraya sormak istedim bende.Matematik 1 ve 2,Kimya 1 ve 2,Fizik 1 ve 2 derslerini vermek zorundaymışız,doğru mu bu?Benim matematik 1 ve 2 derslerim muaf durumda şu an,onları vermeden mezun olamıyor muyum yoksa muaf oldukları için problem olmaz mı?
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]