Ek Sınava Girebilir miyim ?
Ek Sınava Girebilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar benim kafama takilan bir konu var da. Benim toplam 120 kredim mevcut ve Allah kismet ederse 2018 ygs ile üniversite serüvenine adim atacağım.Sorum şu; Benim 120 kredim var ve toplam dönemim 9 ben bu onumuzde ki 1.ve 2.ek sinavlara girebiliyor muyum acaba ? Tam olarak ek sinavlara katilim şartlari nelerdir ?
Re: Ek Sınava Girebilir miyim ?
Toplam kredinin 157 olma şartı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu dönem ve Temmuz'da gireceğin sınavlardan aldığın kredilerle 157'yi aşarsan katılabilirsinmcansanda yazdı:Merhaba arkadaşlar benim kafama takilan bir konu var da. Benim toplam 120 kredim mevcut ve Allah kismet ederse 2018 ygs ile üniversite serüvenine adim atacağım.Sorum şu; Benim 120 kredim var ve toplam dönemim 9 ben bu onumuzde ki 1.ve 2.ek sinavlara girebiliyor muyum acaba ? Tam olarak ek sinavlara katilim şartlari nelerdir ?
Hmm, Pekala o zaman çok teşekkürler.iremx yazdı:Toplam kredinin 157 olma şartı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu dönem ve Temmuz'da gireceğin sınavlardan aldığın kredilerle 157'yi aşarsan katılabilirsinmcansanda yazdı:Merhaba arkadaşlar benim kafama takilan bir konu var da. Benim toplam 120 kredim mevcut ve Allah kismet ederse 2018 ygs ile üniversite serüvenine adim atacağım.Sorum şu; Benim 120 kredim var ve toplam dönemim 9 ben bu onumuzde ki 1.ve 2.ek sinavlara girebiliyor muyum acaba ? Tam olarak ek sinavlara katilim şartlari nelerdir ?
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
İki ek sınava da girilebiliniyor mu ? Yoksa tek ek sınav hakkımız mı var ?
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
2.sınav ne sıklıkla oluyor bilmiyorum da öğrencilerin istek yoğunluğuna göre yapılıyor sanırımburakmertkose yazdı:İki ek sınava da girilebiliniyor mu ? Yoksa tek ek sınav hakkımız mı var ?
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Hımm Anladım Teşekkür ederim cevap için.iremx yazdı:2.sınav ne sıklıkla oluyor bilmiyorum da öğrencilerin istek yoğunluğuna göre yapılıyor sanırımburakmertkose yazdı:İki ek sınava da girilebiliniyor mu ? Yoksa tek ek sınav hakkımız mı var ?
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]