KREDİLEERR
- siyahiasker
- Asistan
KREDİLEERR
Herkes kaç kredi aldı bu sınavdan? Merak ettim açıkçası :p 

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
Re: KREDİLEERR
12 kredi 

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
19 kredi
2 matematik sınavım vardı ikisi dışında diğer dersleri vermişim ah matematik..

- Albertcamus
sözelim ve ingilizcem iyi oldugu icin 17 kredi bekliyordum . Fizik , kimya ve cografya bonus oldu . 26 kredi alarak 154 krediye ulastim 

- siyahiasker
- Asistan

Sinavdan once bana taktik veriyodun benden dusuk almissiniremx yazdı:19 kredi2 matematik sınavım vardı ikisi dışında diğer dersleri vermişim ah matematik..

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
-
Bende 13 kredi almışım. Tek bir kitap sayfası açmadan , herhangi bir soru çalışmadan. Şimdi inandım ama bir dahaki sınava hazırlanırsam 35 krediyi alacağıma .
-
31 kredi aldim. Kredimi tamamladım mezunummsiyahiasker yazdı:Herkes kaç kredi aldı bu sınavdan? Merak ettim açıkçası :p

"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
24 kredi almışım keşke çalışsaydım sınavlara
yav arkadaşlar siz 35 kredi nasıl alıyorsunuz allah aşkına söyleyin taktiğini de biz de alalım yahu 

ahahaha öyle olmuşsiyahiasker yazdı: Sinavdan once bana taktik veriyodun benden dusuk almissincok sukur 35 kredi almisim :p eger dedigin gibi temmuz da ki sinava girebiliyosak 2018 in ocak ayinda biticek lise xd

28 kredi almışım bu sınavdan 30 kredş alırsam 12 kredim kalacak ve ek sınavda mezun olabilecem inşş.
-
Kusura bakmayin konunuza cevap olarak yazdim ama toplam kazandigim krediden kacinci sinifta oldugumu nasil hesaplarim nasil bir islem yapmam gerek yani
-
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. pek bilgili değilim bu zamanda kadarda okulla pek alakam olmadı ama toplam 192 krediden 188 kredimi vermişim ve 5 zorunlu dersim kalmış Ortak + Seçmeli : 188 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Alan Kredi : 0 Toplam Dönemi : 13
Toplam Kredi : 188
Kalan Zorunlu Ders Sayısı : 5
nasıl mezun olabilirim yardımcı olun lütfen
Zorunlu derslerini bu dönem seçip geçtiğinde mezunsun zaten. Dersleri veremezsen, krediyi tamamlasan bile muaf olmadıkça mezun olamazsın o yüzden bu dönem seçeceğin derslere sıkı çalışeraybalkır yazdı:arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. pek bilgili değilim bu zamanda kadarda okulla pek alakam olmadı ama toplam 192 krediden 188 kredimi vermişim ve 5 zorunlu dersim kalmış Ortak + Seçmeli : 188 AOL'de Okuduğu Dönem : 5