Anlayamadığım bir durum var,mesela Tarih 2 dersini geçememiş gözüküyorum geçmiş sınav notlarına baktığımda ama muaf dersler kısmında Tarih 2 yok.Alabileceği dersler kısmında da yok?Mezun olacağım zaman problem çıkarır mı bu durum?
Matematik 3 üm muaf,onun yerine seçmeli bir ders seçerken 6 kredilik bir ders mi seçmem gerekiyor yoksa farketmez mi?Öyle bir şey duydum da.
Muafiyet ile İlgili
Re: Muafiyet ile İlgili
Alabileceği dersler kısmına dikkatli bak gözden kaçırmışsındır mutlaka. Ya da dönem derslerinden her dönemi tek tek kontrol et tarih 2den kaç kere girip hangi notları aldığınıNear yazdı:Anlayamadığım bir durum var,mesela Tarih 2 dersini geçememiş gözüküyorum geçmiş sınav notlarına baktığımda ama muaf dersler kısmında Tarih 2 yok.Alabileceği dersler kısmında da yok?Mezun olacağım zaman problem çıkarır mı bu durum?
Matematik 3 üm muaf,onun yerine seçmeli bir ders seçerken 6 kredilik bir ders mi seçmem gerekiyor yoksa farketmez mi?Öyle bir şey duydum da.

Muaf olduğun dersin kredisine göre ders seçmek zorunda değilsin ayrıca. Mezuniyet kredini tamamlamayla alakalı bi mesele. Zorunlu derslerini seçip yanına 35 krediye tamamlayana kadar seçmeli ders alabilirsin